GEjSER STENLØSE

E-CIGARET BUTIK I STENLØSE

GEjSER Stenløse ligger i det skønne Egedal Centret, der byder på rigtig mange butikker, samt dejlige restauranter. Så der er alt at finde, til en hver.

Butikken ligger et stenkast fra Stenløse station. Så hvis du er med det offentlige, er det nemt at få fyldt op på diverse ting, hvad enten du er på vej til arbejde, eller på vej hjem igen. Kommer du i bil, vil der være masser af gratis parkering at finde. Der er parkeringspladser rundt om hele Egedal Centret. Hvis du holder ved indgang D, ligger vi lige ved siden af indgangen.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved GEjSER kendt for et stort sortiment af udstyr, e-væsker og tilbehør, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER Stenløse.

Vores søde personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som kunde har behov for.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER Stenløse finder du udstyr og væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Hos GEjSER vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Stenløse, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til tre måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi GEjSER Stenløse, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Stenløse

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag:  10:00 - 18:00
Onsdag:  10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 15:00
Søndag:  Lukket

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord