GEjSER E-cigaret nyheder, lovændringer mv.

Pressemeddelelser

E-cigaret verdenen er i konstant forandring. Smagsforbud og afgifter er bare få eksempler på de ændringer vi går i møde.
Her på GEjSER's presse side, kan du altid holde dig opdateret på hvad statussen er og hvad du skal forberede dig på.

18.4.2024 | Pressemeddelelse

Overordnet:

Sagen bestod af to sammenlagte sager:

  • Forbrugerombudsmanden krævede en bøde på 150.000 kr. for påståede overtrædelser af forbuddet mod reklame på internettet for e-cigaretter.
  • Sikkerhedsstyrelsen krævede en bøde på 160.000 kr. for påståede overtrædelser af reglerne om mærkning af e-cigaretter.
  • Retten i Horsens frifandt GEjSER for Sikkerhedsstyrelsens fremsatte påstande.

6.7.2021 | Pressemeddelelse
D. 14. juli slår SMOKE-IT dørene op til endnu en ny butik, denne gang i Frederikshavn.

26.5.2021 | Pressemeddelelse
Fredag d. 28. maj slår SMOKE-IT dørene op til endnu en ny butik - denne gang i Viborg.

29.4.2021 | Pressemeddelelse
Magnus Heunicke er endnu engang blevet kaldt i samråd, og skal i dag forsvare hvorfor Sundhedsstyrelsen tilbageholdt eller skjulte centrale oplysninger overfor Folketinget under forhandlingerne til den nye Tobakslov. Dansk e-Damper Forening og SMOKE-IT håber, at samrådet som minimum medfører at loven revideres.

1.4.2021 | Pressemeddelelse
Tilbage i december vedtog et flertal i Folketinget en ny lov der skal forhindre børn og unge i at begynde at ryge, og da det muligvis er videnskabeligt bevist, at lys virker særligt tiltrækkende på både myg og unge under 29 år, har SMOKE-IT besluttet at slukke lysene i kædens flere end 30 fysiske butikker, for at imødekomme regeringens nyeste tiltag på e-cigaretområdet.

31.3.2021 | Pressemeddelelse
Tilbage i februar overtog SMOKE-IT dampbutikken Vapers Nation i Grenå, og nu flytter butikken til en ny og bedre placering.

8.3.2021 | Pressemeddelelse
Brancheforeningen for e-cigaretforhandlere i Danmark, BECIG, har indsendt en klage til EU-kommissionen over den nyligt vedtagne tobakshandleplan, herunder Sundhedsstyrelsens ageren under tobakslovsforhandlingerne, og et af foreningens medlemmer, SMOKE-IT, har nu bedt deres advokat om at vurdere, om der ydermere er grundlag for at rejse en sag mod staten.

25.2.2021 | Pressemeddelelse
D. 1. marts slår SMOKE-IT dørene op til endnu en butik, denne gang i Ringkøbing.

Trods modgang og corona har SMOKE-IT åbnet 5 nye butikker i løbet af det seneste år, og dermed er kæden, med 33 butikker i Danmark, meget snart landsdækkende.

25.1.2021 | Pressemeddelelse
D. 1. februar overtager SMOKE-IT officielt den nuværende damp-butik Vapers Nation i Grenå.

25.1.2021 | Pressemeddelelse
D. 1. februar slår SMOKE-IT dørene op til endnu en ny butik, denne gang i Haderslev.

12.1.2021 | Pressemeddelelse
Bekymringen for eks-rygernes mulighed for at fastholde deres rygestop vha. e-cigaretter har gjort, at myndighederne har givet tilladelse til, at alle SMOKE-IT’s butikker kan holde åbent, også dem i storcentrene.

30.9.2020 | Pressemeddelelse
Søndag aften kunne de danske dampere ånde lettede op da Jyllands-Posten offentliggjorde en artikel med en glædelig nyhed, om at forslaget om at forbyde smag i e-cigaretter, med undtagelse af mentol og tobak, efter sigende skulle være blevet udsat på ubestemt tid grundet EU-regler. Desværre viste det sig, at der var tale om en fejl.

17.9.2020 | Pressemeddelelse
Med 29 butikker fordelt jævnt rundt i hele landet, kan Odder nu se frem til at huse placeringen for SMOKE-IT’s butik nr. 30.

24.06.2020 | Pressemeddelelse
Vores dygtige medarbejder fra SMOKE-IT i Rosengårdscentret, Lasse Themmesen, bliver bestyrer i den nye butik, som er beliggende i Kongensgade 52, i Odense C. Lasse står klar til at byde velkommen i butikken på mandag kl. 10.00.

02.06.2020 | Pressemeddelelse
Coronavirus har vendt op og ned på de flestes hverdag, og SMOKE-IT’s ansatte er ingen undtagelse. De skærpede krav og sikkerhedsforanstaltninger har skabt udfordringer for de butiksansatte, og det har krævet hårdt arbejde at få det hele til at fungere. SMOKE-IT’s ledelse havde ingen positive forventninger, men håbede selvfølgelig på det bedste, og i fredags kunne de så med glæde meddele medarbejderne, at krisen ikke har været så negativ som forventet.

19.05.2020 | Pressemeddelelse
Imens de fleste fokuserer på andre ting, løber e-cigaretbranchen og forbrugerne af e-damp panden mod muren. Behandlingen af lovforslaget, der blandt andet indeholder et forbud mod al anden smag en tobak og mentol i væsker til e-cigaretter, er blevet udsat. Selvom udsættelsen er vigtig, har både forbrugerforeningen og branchen brug for data fra Danskernes rygevaner 2019, for at kunne følge med i, og for at kunne dokumentere udvikling og tendenser i forbindelse med danskernes forbrug af e-damp.

Giv et kald

+45 26 22 07 07

Åbningstider

Hverdage 08-22 & Weekend 09-15

Fandt ikke hvad du ledte efter?

Har du brug for hjælp eller mangler du hurtig svar på dit spørgsmål, så kontakt os endelig - Vores rare kundeservice er altid glade for at hjælpe!