Hvordan finder jeg den e-væske der passer bedst til mig?

Der findes ekstremt meget e-væske på markedet. Der er dog stor forskel på priserne og kvaliteten af e-væske. Et godt udgangspunkt, når man skal finde en e-væske, er derfor at beslutte hvor meget man vil give for den. Skal den være færdigblandet, eller vil du blande selv, er også et godt spørgsmål at stille sig selv. Hvis du gerne vil prøve at blande selv, kan du læse mere om dette HER.

Forskellige tykkelser

Der findes væsker i mange forskellige tykkelser. Her er det vigtigt, at man undersøger hvilken tank man har, og hvor tyk en væske denne kan trække. Jo tykkere ens væske er, jo mere fyldig damp laver den. Det er dog ikke alle tanke, der kan håndtere de meget tykke væsker. En god hovedregel her er, at en lille almindelig MTL tank (Mund-til-Lunge)  kan tage væsker med op til 50% VG, hvorimod store DL tanke (Direkte Lunge) kan tage væsker op til 80% VG. Tanke kan være meget forskellige, så det er vigtigt, at man undersøger det i hvert tilfælde.

E-væskerne består af PG, VG, aroma og eventuelt nikotin. Jo højere VG procent der er i en væske, jo tykkere er denne væske. PG er den ingrediens,der bære smagen og giver halskrads, så der vil altid være noget PG i væskerne, for at få smagen frem.

Smag

Smag er jo en smagssag, men vi anbefaler, at du starter med at overveje nogle forskellige ting:

  • Skal det være tobak eller menthol?
  • Skal det være tobak og menthol?
  • Skal det være sødt?

Når du har svaret på disse spørgsmål skal du på jagt efter en væske, der passer ind. Dette kan være svært at finde, og der er derfor vigtigt at prøve en masse forskellige væsker for at finde den væske du bedst kan lide. Det er kun dig selv, der kan afgøre, præcis hvilken smag, der smager bedst for dig.

Nikotin

Mange vil også gerne have nikotin i deres e-væske. Dette er der heller ikke noget i vejen for og vi har stort set alle vores væsker med forskellige nikotin styrker.

Vi har også noget der hedder Shake 'N' Vape. Disse kommer uden nikotin, men er ekstra stærke, og er derfor lavet til at blive blandet om med noget koncentreret nikotin, sådan man kan få dem lidt op i nikotin. Hvor meget nikotin der skal i hver er lidt forskelligt, men kan læses under hver enkelt væske.

PG = Propylenglykol

VG = Vegetabilsk Glycerin

Gå til e-væske

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord