Varer af mærket Innokin

Innokin blev grundlagt i 2011 og er dermed en af de "ældre" spillere på e-cigaret-markedet. Innokin producerer e-cigaretter og tilbehør til alle typer dampere, så om du er førstegangsbruger, eller om du er erfaren, så har Innokin et produkt til dig. Innokin producerer elektroniske cigaretter og tilbehør hertil, som du kan finde både her på hjemmesiden og i vores fysiske butikker. Innokins sortimentet er stort, og der er derfor en e-cigaret til enhver smag.

Aktive filtre

INNOKIN - Z Coils

139,95 kr.
Coils fra Innokin til Zlide, Zenith og Go z, fås i 3 varianter Vælg en coil, der passer til dit mod/batteri OBS.  Vi anbefaler at bruge...

E-cigaret kits fra Innokin

Innokin er en velkendt producent af bla. e-cigaret kits med et solidt omdømme inden for damp-branchen. Innokin blev grundlagt i 2011 og er i dag en af de førende aktører på markedet for e-cigaretter. Med en e-cigaret fra Innokin får du alt, du skal bruge til at dampe. Innokins produkter har desuden vundet flere priser.

Produktsortimentet

Innokin har et stort produktsortiment med bla. flere forskellige kits og fokuserer altid på den højeste kvalitet og innovation. Innokin er en foretrukken leverandør blandt mange dampere globalt. Deres produkter er kendt for pålidelig ydeevne og brugervenlighed. Missionen for Innokin er, at reducere antallet af rygere globalt.

Innokins produkter inkluderer forskellige typer e-cigaretter og tilbehør, der imødekommer forskellige behov. Innokin står blandt andet bag Innokin "Endura" serien, som er lavet med fokus på nye dampere og dem, der søger en enkel og brugervenlig e-cigaret de kan dampe. For mere erfarne dampere tilbyder Innokin deres Innokin "Proton" serie. Disse avancerede enheder giver mulighed for finjustering af indstillinger som watt output, så du kan opnå den ønskede smagsoplevelse og dampmængde på din e-cigaret.

Innokin står også bag e-cigaret kits som Innokin "Coolfire" serien. Coolfire e-cigaretten kommer i både versioner for nye, men også erfarne dampere. Fælles for de to Coolfire kits fra Innokin vi har i vores sortiment, er at begge bruger samme brænder. En e-cigaret som Coolfire kan derfor fungere for dig som er ny i dampverdenen og dig, der har brugt e-cigaret i flere år. Man kan på begge modeller skifte watt output, så man har mulighed for at regulere mængden af damp.

Ved at trykke på de forskellige e-cigaret kits her på hjemmesiden kan du læse om de specifikationer, vores e-cigaretter og mods har. Innokin producerer blandt andet modellerne Innokin Coolfire, Innokin Endura og Innokin Proton, hvortil der findes tilhørende coils og tanke.

Innokin reservedele til e-cigaret kit 

Innokin producerer udover e-cigaret kits, og mods også produkter som coils og andet tilbehør. Coils bliver i Danmark også kaldt brændere, og Innokin laver dem i forskellige udformninger, så der er coils, der passer til din tank eller e-cigaret kit. Du kan ikke dampe, uden at have coils i din tank. Nogle e-cigaret kits har en tank med indbygget coil, så der skifter man selve tanken i stedet for coils. Dette ses blandt andet på Innokin GoMax kit.

Coils er et tilbehør og har en holdbarhed på 1-4 uger afhængigt af, hvor meget du bruger den, og hvilken e-juice du bruger til dine coils. Der er e-væsker, der får din coil til at holde bedre end andre. Nogle coils fungerer bedst med en tynd e-juice, mens andre fungerer bedst med en tykkere e-juice. Dette gælder coils fra alle producenter, herunder Innokin, og dette varierer afhængigt af hvilke kits der er tale om.

Indeholder din e-juice sødemiddel eller frugtlignende aroma, som f.eks. e-juice med smag af jordbær eller andet frugt, kan dette også forringe levetiden på din brænder.

Du kan under hvert produkt se, hvilken tykkelse vi anbefaler, du skal vælge til den specifikke brænder til din e-cigaret fra Innokin.

Udover selve e-cigaretten er Innokin også producent af tanke til e-cigaretten, og vælger man at købe en e-cigaret, hvor en tank ikke er inkluderet, kan man altid købe en tank separat til e-cigaretten. E-cigaretter uden tank kaldes ofte mods, og de fleste mods i vores sortiment, skal der købes eksterne batterier til.

Se en oversigt over alle vores tanke HER.

Innokin gør, ligesom med deres e-cigaretter, en dyd ud af, at en tank designet af Innokin er af højeste kvalitet. Nogle tanke skal bruges til mund-til-lunge (MTL), og nogle andre bruges til direkte lungesug (DL). Et "nyere" udtryk i dampverdenen er restriktivt-direkte-lungesug (RDL), som er en blanding mellem de to andre.

Innokin producerer både tanke, hvor brænderen skal skiftes, men også tanke med indbygget coil.

Der findes to forskellige gevind på en tank. De fleste bruger det  der hedder 510, mens meget få bruger eGo-gevind. eGo-gevind ses oftest på de helt gamle e-cigaret kits. Man kan også støde på en tank med magnetiske forbindelser. Dette kaldes oftest en pod tank. Man ser ofte tankene med magnetiske forbindelser til mindre pod-systemer, men nogle producenter har også overført denne type "gevind" på deres større modeller. Hvis du foretrækker en tank med magnetiske forbindelser på din e-cigaret, så kan du finde nogle e-cigaret kits HER.

En tank har ofte airflow, der kan justeres. Du kan justere, hvor hårdt suget skal være. Coils giver også forskellige airflows, og på den måde kan mange tanke skiftes fra MTL til DL og omvendt.

Ofte er en tank til e-cigaret kits lavet af glas, og de kan derfor gå i stykker, hvis du taber dem. Glasset kan dog skiftes på langt de fleste tanke. Hos GEjSER sælger vi derfor også løse glas til tankene HER.

Kan der ikke skiftes glas på din tank til dit kit fra Innokin, så kan man med fordel købe en tankbeskyttelse HER.

Sikkerhed og kvalitet

Innokin er en virksomhed, der går meget op i at give forbrugeren en god oplevelse, når de starter med at dampe. Sikkerhed er en prioritet for Innokin, og de implementerer strenge sikkerhedsstandarder for at sikre, at e-cigaret kits fra Innokin er pålidelige og sikre, og altid i højeste kvalitet. De følger nøje de gældende regler og regulativer inden for damp-branchen for at sikre overholdelse af kvalitetsstandarder.

Vælger du et kit fra Innokin får du hele pakken. Batteriet, tank, coils, oplader til opladning af batteri og manual. 

OBS: Køber du et mod i stedet for et kit, skal der tilkøbes batterier. Dem kan du finde HER.

OBS: Hertil bør du købe en separat oplader til opladning af dine eksterne batterier. Dem kan du finde HER.

Smag til Innokin e-cigaret

For at dampe på din Innokin e-cigaret  skal du, udover coils, også tilføje smag til den. Innokin producerer dog ikke e-væske og aroma. Du kan finde vores e-væske HER. Du kan også besøge en af vores mange butikker, hvor vores kyndige personale vil stå klar til at hjælpe med hvilken e-juice der passer til for eksempel e-cigaretterne fra Innokin og selvfølgelig give dig den bedste service og en god oplevelse.

Se en oversigt over alle vores butikker HER.

Vælg den e-juice og aroma, du bedst kan lide.

Du kan vælge dampklar e-væske til din e-cigaret eller tilsætte aroma til den e-væske, der dampes. Det er subjektivt, hvad du har lyst til. Nogen vælger at blande sin egen e-juice, mens andre ikke gør.

I vores sortiment er der noget for enhver smag uanset om du er til mentol eller tobaksmage. I Danmark må man ikke sælge noget e-juice med smag af frugter, kage eller andre søde ting, og derfor har vi i GEjSER kun tobaks- og mentolsmage som loven foreskriver branchen.

Vi hjælper!

Har du brug for svar på dine spørgsmål angående Innokins produkter eller mere generelt om e-cigaretter og kits, så kan du få svar på dem ved at kontakte vores kundeservice.

Du kan kontakte os på:

TLF: 26 22 07 07

E-mail: [email protected]

Live-chatten.

Derudover kan du altid besøge en af vores landsdækkende butikker, hvor vores altid hjælpsomme medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål om  e-cigaret kits fra Innokin og andre producenter.