Varer af mærket VooPoo

Med et kit fra VooPoo får du oftest  en e-cigaret, hvor du har en pod til e-væske og et batteri, som podden klikkes ind i. Det velkendte mærke har lavet forskellige systemer - blandt andet et system hvor det ikke er brænderen, men podden du skal skifte. Hertil har de også lavet flere forskellige kits, hvor du har mulighed for at skifte brænder i din pod. Der er altså et godt udvalg af forskellige modeller, så du kan få den type, der passer til dig og det, du bedst kan lide. Nedenunder produktsortimentet kan du læse mere om både mærket VooPoo, og generel info om e-cigaretter og e-væske.

Aktive filtre

VooPoo - Pnp Pod 2

119,95 kr.
Disse VooPoo - PnP pods 2, kommer uden coils og har en tankkapacitet på enten 2 ml. eller 5 ml. Justerbar airflow Kompatibel med PnP coil...

E-cigaretter fra VooPoo

Med en e-cigaret fra VooPoo får du et system, hvor du har en pod til e-væske samt et batteri, som podden klikkes ind i. Det velkendte mærke har lavet forskellige systemer - blandt andet modeller hvor det ikke er brænderen, men podden du skal skifte. Hertil har de også lavet e-cigaretter, hvor du har mulighed for at skifte brænder i din pod. Der er altså et godt udvalg af forskellige e-cigaretter, så du kan få den type, der passer til dig og det, du bedst kan lide.

Sortiment af e-cigaretter

Det kan, som ny damper, være svært at finde den rigtige e-cigaret, men det behøver det ikke at være. Med den rette information om produkterne kan du nemmere se, hvad der passer til dig og dine behov, og du kan derved gøre valget lettere for dig selv.

Skal det være VooPoo Drag X? Drag S Pro? V-Suit? Vinci? Mulighederne er mange.

Det første, du skal have kig på, er hvilke behov, du har. Her handler det blandt andet om, hvorvidt batteri medfølger. samt batterilevetid, størrelse på e-cigaretten, mængde damp, nikotin og så videre. Når du ved, hvad du gerne vil have, kan du bruge dine ønsker som en tjekliste. Du kan altså se på de mange modeller, og krydse af, om de opfylder dine behov.

En af de muligheder du har, er et e-cigaret-kit fra det anerkendte mærke VooPoo. Brandet har udviklet en ny chip til deres brændere, hvilket kan forlænge produkternes levetid, og de kan derfor være en god investering for mange dampere.

Brændere og pods til VooPoo kan du finde HER.

Læs med her, og bliv klogere på e-cigaretter fra VooPoo.

Dyk ned i det store udvalg af VooPoo kits

Med en e-cigaret fra VooPoo får du et e-cigaret-kit, hvor alt du skal bruge følger med. Et kit fra VooPoo består af selve e-cigaretten, pods, brændere og opladerkabel. 

OBS: Nogle modeller fra VooPoo bruger eksternt batteri, og disse skal købes ved siden af, og en separat oplader anbefales altid til denne type!

Find vores udvalg af batterier HER.

Læs om batterisikkerhed HER.

Find vores udvalg af opladere HER.

En fælles ting for de fleste modeller fra VooPoo er, at de kommer med type-C opladning.

VooPoo er kendt for, at flere af deres modeller er kompatible med hinanden, altså at brænderne, eller coils som de også kaldes, og også pods passer i flere forskellige af deres modeller. Det betyder, at du kan have flere modeller, uden at du behøver at købe flere forskellige brændere og ekstra coils. Det gælder selvfølgelig ikke alle modeller, men generelt har VooPoo været gode til, at sørge for kunden ikke skal skifte hele deres setup når man vælger at opgradere sin e-cigaret, eller når man blot synes det er på tide at få en ny.

VooPoo Drag X bruger f.eks. som udgangspunkt PnP-pod med Pnp coils. Man kan dog vælge at sætte en TPP-pod på Drag X, og så bruger man blot TPP coils i stedet.

En af de ting du dog  skal være opmærksom på, er dog at nogle af de mindre modeller ikke kan bruge coils med en meget lav ohm. Herunder kan nævnes en model som VooPoo V-suit, der kun kan bruge coils på 0.3 eller højere ohm. Det vil sige du f.eks. ikke kan bruge samme udvalg af coils, som du kan til modeller som VooPoo Drag X kit. Begge modeller bruger typen af coils der kaldes PNP, men VooPoo Drag X kan i modsætning til V-suit bruge coils med en lavere ohm, herunder 0.2 ohm eller endda 0.15 ohm. Det betyder også, at du kan køre højere watt, og dermed få mere damp ud af denne model.

Hos GEjSER har vi pod- og e-cigaret-kits i mange farver og størrelser

Du kan få mange forskellige e-cigaretter hos GEjSER.  Både forskellige modeller i forskellige farver, former og med mange forskellige coils. Så uanset dine behov, har vi produkter, der passer.

Nogle modeller kommer med justerbart airflow, mens andre modeller kun kan ændre hvor stramt suget er, afhængigt af den brænder der sidder i.

Avancerede modeller som Drag X har justerbart airflow, mens mindre modeller som V-suit ikke har.

Et justerbart airflow gøre det muligt selv at vælge, hvor stramt et sug du ønsker.

Så vil du gerne af med de almindelige cigaretter og vil du bruge e-cigaretter som hjælp hertil, så dyk ned i det samlede produktsortiment af VooPoo her på siden.

Prøv VooPoos mange serier

Brandet VooPoo er et af de "nyere" brands på e-cigaret-markedet. VooPoo har eksisteret siden 2017, men på trods af virksomhedens forholdsvis unge alder, så skal man ikke tro deres produkter er mindre udviklede end andre mærkers modeller. Tværtimod har VooPoo udviklet en smart chip, der hjælper brugeren med at indstille watt på deres e-cigaret, og en sikkerhedsmekanisme, der sørger for, at man ikke kan skrue højere op end brænderen kan holde til. Dette forlænger levetiden på brænderen, og gør produktet mere simpelt at bruge, på trods af det stadig kan betegnes som et avanceret system.

Denne chip og også medvirket til, at VooPoo er et af de mærker der tidligere har vundet "Best Equipment Innovation Award". 

VooPoo har udviklet flere forskellige serier. De fleste af disse serier bruger enten VooPoo PnP coils, eller VooPoo TPP coils. 

OBS: Nogle modeller bruger ikke brændere, der skal hele podden skiftes! Se info under hver model.

Se alle modeller fra VooPoo HER.

DRAG-serien: DRAG-serien er for mange det klassiske symbol for VooPoo. Serien er designet til de vapere, der ønsker store skyer og kraftfuld smag. Denne måde at dampe på, kaldes også sub-ohm dampning. Serien består af flere forskellige modeller, og de fleste kan både bruge PnP og TPP coils. Det afhænger af hvilken pod man vælger at sætte på sin e-cigaret. I serien fås også mindre pod kits, herunder VooPoo Drag Nano. Denne model bruger pods hvor brænderen ikke skal skiftes, men man skal skifte hele podden. 

VINCI-serien: I VINCI-serien er der tre hovedmodeller, som alle er i pod-systemer, hvilket gør det nemt for dig at klikke en pod på. Serierne hedder henholdsvis VINCI X, VINCI Mod Pod og VINCI AIR. Kendetegnende for serien er, at den er nem at have med på farten, da den er mindre og nem at bruge med sin justerbare power. Vinci-serien bruger som udgangspunkt, ligesom Drag-serien PnP coils, men ligesom med Drag-serien, findes også de mindre pod systemer, hvor man blot skifter selve podden.

ARGUS-serien: ARGUS-serien kommer også i flere forskellige modeller. Der er både avancerede kits der er både vand og støvafvisende, og også mindre pod-systemer. Igen ligesom med de andre serier, kan flere af disse modeller bruges med PnP og TPP coils.

V-serien: V-serien består generelt af mindre modeller, og er en af de mere prisvenlige serier af e-cigaretter fra VooPoo. Igen, bruger flere af modellerne samme brændere som de andre, så selv om man starter med en model fra V-serien og måske senere ønsker at opgradere til en af de andre serier, så kan man bruge den samme brænder. 

En anden ting alle serier af e-cigaretter fra VooPoo har til fælles, er at flere af deres modeller har deres egen smarte Gene-chip installeret. Denne gør selv de mere avancerede modeller brugervenlige. VooPoo Drag X var en af det første modeller med denne funktion.

Find din model

Der er derfor god grund til at dykke ned i serierne og teste hvilke modeller, der passer bedst til dig. VooPoo har nemlig noget for enhver smag. Så e du interesseret i at vide mere om VooPoo og deres mange populære modeller, så er du kommet til det helt rette sted.

VooPoo har udviklet flere prisvindende pod-systemer. Herunder kan nævnes modeller som Vinci Air, Argus Air og V-Suit.

Hos GEjSER finder du en bred vifte af de elskede modeller, så du kan få dine dampbehov opfyldt. Du kan få kits fra VooPoo med og uden indbygget batteri. Næsten uanset hvilken serie du vælger, er der mulighed for både eksternt og internt batteri, dog er V-serien en undtagelse. 

Af modeller med eksternt batteri, kan nævnes modeller såsom VooPoo Drag X kit, og Drag X Plus. Argus GT II eller endda pro versionerne af VooPoo Drag X kit.

Af modeller med indbygget batteri kan nævnes en model som V-suit, der kan være et godt valg til damperen der ønsker en brugervenlig model i en lille størrelse. Man kan også få en model der minder om Drag X, denne hedder VooPoo Drag S Pro kit.

Når pakken har indbygget batteri, har du dem altid med, og du skal derfor ikke tænke på at købe batterier separat, hvor du ved de eksterne batterier altid har mulighed for at skifte dem, når du løber tør for strøm.

Der er fordele ved begge former for batteri, og du skal derfor blot overveje, hvad du personligt foretrækker. Hertil anbefaler vi hos GEjSER, at du oplader batteriet i en ekstern lader for at forlænge levetiden, hvis du ønsker en e-cigaret med eksternt batteri.

Find vores udvalg af batterier HER.

Læs om batterisikkerhed HER.

Find vores udvalg af opladere HER.

Hvordan bruger du en elektronisk cigaret fra VooPoo?

En e-cigaret med genopfyldelig pod fungerer på den måde, at du hælder e-væsken i beholderen, hvorefter du lader din pod stå, så coilen eller brænderen bliver gennemvædet og ikke brænder af. Dette tager cirka 10-15 minutter. Hvordan væsken påfyldes afhænger af den specifikke model, du har. Med for eksempel et VooPoo Drag X kit skal du fylde væsken på fra bunden ved at fjerne en sort silikoneprop. Normalt skal du bruge en beholder med et omfang på 2 milliliter, men du kan også få større beholdere til modellerne. Størrelsen på disse afhænger af hvilken model, du vælger.

Til VooPoo Drag X kan du få ekstra pods, der kan indeholde 4,5 milliliter e-juice, Samme pod kan også bruges til den mindre model V-suit, hvis man gerne vil have et bredere mundstykke. 

Vælg mængden af nikotin til din VooPoo

Du kan få e-væsker med forskellige mængder nikotin, og du har derved mulighed for at vælge den styrke, der passer til dig.

Du kan blandt andet får e-væsker med:

0 MG nikotin

6 MG nikotin

12 MG nikotin

18 MG nikotin

20 MG nikotin

Vil du gerne have en anden styrke, kan du også blande væsker, så du opnår nikotinindhold uden for de gængse muligheder. Du kan for eksempel blande 0 MG med 20 MG og derved få en væske med et samlet nikotinindhold på 10 MG.

Ønsker man meget damp, og bruger man f.eks. VooPoo Drag X, anbefaler vi en lavere nikotinstyrke, end hvis men f.eks bruger en mindre model som V-Suit.

Udover de forskellige mængder nikotin, findes der også mange forskellige smagsvarianter. I Danmark har det siden d. 01 april 2022 kun været lovligt at sælge e-juice med smag af enten tobak eller mentol. Der findes dog flere forskellige varianter e-juice med disse smage, så det er ikke kun to e-væsker du kan vælge imellem.

Hold øje med indholdet i e-væsken

En af de ting, du støder på, når du kigger på e-væsker til dit e-cigaret-kit, er indholdet af PG og VG. Disse to komponenter har betydning for smag og niveauet af damp, og det er derfor noget, der er værd at se på. Til nogle e-cigaretmodeller skal du helst bruge en tyk væske, som ofte giver meget damp, hvorimod du til andre modeller skal bruge en tyndere væske, som resulterer i mindre damp og oftest en mere cigaretlignende fornemmelse.

Typisk hænger typen af væske sammen med den type sug, som den e-cigaretten har, og hvilken brænder man vælger at bruge.

Hvad er PG og VG?

Hvad er PG? PG står for propylenglycol, som er en smagsbærer. Det er ofte den ingrediens, der giver halskrads, og den fungerer samtidig som en fortynder for e-væsken. Ønsker du en stærk smag og halskrads, kan du gå efter et højt PG-niveau. Det er ofte til de mindre e-cigaretmodeller du bruger en væske med et højt PG-indhold.

Hvad er VG? VG står for vegetabilsk glycerin. En væske med højt VG-indhold laver en tykkere damp og bruges til de lidt større modeller.

Fokuserer du på at lave store dampskyer, skal du som regel gå efter en e-væske med et højt VG-niveau samt en e-cigaret, der er egnet til "cloud-chasers", for eksempel DRAG-serien der er designet med cloud-chasers in mente. En model som VooPoo Drag X kit kan dog også bruges med de mindre brændere fra PnP-serien, og bruger du disse, skal du stadig vælge en tyndere e-væske.

Både PG og VG findes i dagligdagen i for eksempel sødestoffer, madvarer, drinks med brus og tandpasta.

Du kan finde mere info om VG og PG HER.