Varer af mærket UWELL

SHENZHEN UWELL TECHNOLOGY CO., LTD. bedre kendt som UWELL, er en virksomhed, der producerer og designer alle deres egne produkter. 

Aktive filtre

  • Ikke på lager
UWELL - Aeglos H2 Pods pris: 40

UWELL - Aeglos H2 Pods

40,00 kr.
OBS:  Passer kun til Uwell Aeglos H2 Pod Kit. Kan indeholde op til 2 ml e-væske. Plug n' Play coils Fyldes fra bunden. OBS:  Brænder...

UWELL - E-cigaretter og Tanke

Shenzhen UWELL Technology Co., Ltd. – Eller bedre kendt blot som UWELL, er et af de mest kendte brands, når det kommer til e-cigaretter, tanke og udstyr hertil. Nedenfor kan du gå på opdagelse i GEjSER’s store udvalg af e-cigaretter og tilbehør fra UWELL. 

Om virksomheden. 

UWELL blev startet tilbage i 2015 og innovation og brugeroplevelsen har siden den gang været UWELL’s passion. Siden virksomhedens start har UWELL altid forpligtet sig til at udvikle nye teknologier og innovative produkter, for at give brugerne højkvalitets vape-produkter.

UWELL’s slogan: ”I WISH YOU WELL” eller “I WISH UWELL” kommer fra ønsket om at hjælpe rygere med et alternativ til cigaretter, og de har år efter år udviklet produkter med kunden i fokus. Dette både for begynderen og den mere erfarne damper.

Da UWELL startede var store skyer og smag hovedfokus for mange dampere rundt omkring i verdenen, og derfor var deres første produkt også en tank der hurtigt vandt indpas i mange damperes samling. Senere kom der større fokus på brugervenlighed og mindre enheder man nemt kunne tage med sig, og det var i denne periode, at UWELL kom frem med deres første mindre pod-mod.

Begge produkter er en del af en serie UWELL stadig den dag i dag udvikler på, og fortsat sælger i hele verdenen.

UWELL står også bag et produkt, som blandt andet blev kendt for at være en af de første e-cigaretter med gyroskopsensor, så UWELL går ikke i fodsporene på konkurrenterne, men vælger altid at være et skridt foran.

Ved hjælp af innovation, et strengt kontrolsystem og materialer af høj kvalitet, er UWELL kendt som et brand der leverer hver gang. Dette gælder både for produkter til den erfarne damper, og til damperen der lige er gået i gang.

Hvad består en e-cigaret fra UWELL af? 

Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre e-cigaretter, består en e-cigaret fra UWELL af tre dele. Henholdsvis batteri, tank/pod og coil. Coilen er den del der opvarmer din e-væske og sørger for, at den bliver til damp.  Tanken, eller podden, er den del, hvor du kommer din e væske i, mens batteriet er den del, der får hele systemet til at fungere sammen. 

UWELLs tanke. 

Tanke fra UWELL findes i flere forskellige versioner, herunder både de klassiske med 510-gevind der skrues på, og også som pods, der sættes ned i batteriet. Tanke findes i flere forskellige størrelser, men i EU må tanke maks. Kunne indeholde to ml e-væske. Hvilken tank der passer dig, afhænger helt af hvordan du foretrækker at dampe, og også hvilken type e væske du damper. 

UWELL’s coils.

Coilen, brænderen, forstøveren eller ”dingenoten” inde i tanken. Kært barn har mange navne, men coil eller brænder er de oftest brugte termer. Coilen er den del der fungerer som varmeelement i e-cigaretten. Det er coilen, der sammen med hjælp fra batteriet varmer e-juicen op og på den måde producerer damp. En coil består af en glødetråd eller net, der varmer e-væsken op, vat, der absorberer e væsken, og et hylster til at holde sammen på det hele.

Din e-cigaret skal bruge e-væske.

Ligesom alle andre e-cigaretter skal din e-cigaret fra UWELL også bruge e-juice. Du skal selv fylde e juice på tanken, og du kan selv vælge, hvilken e-væske du foretrækker at bruge. Dog skal du være opmærksom på, at ikke alle e juice fungerer til alle brændere. E-væsken indeholder som udgangspunkt tre ingredienser: aroma, PG og VG. Aromaen er selve smagen, og PG og VG er forskellige e væsker med hver deres funktion. PG er selve smagsbinderen og er det stof i e-væsken, der giver halskrads og ”bærer” smagen. VG er afgørende for mængden af damp, der kommer ud af e-cigaretten. Du kan få e væsker med forskellige blandingsforhold af VG og PG, alt efter hvad du foretrækker, og alt efter hvilken tank du bruger. Det sidste, du kan vælge imellem i din e-væske, er, om der skal nikotin i eller ej. Du kan få e-væsker uden nikotin, altså med 0 mg, og du kan få e-væsker med op til 20mg, dog er alt over 18mg nikotin uden smag. 

Hvilken e-cigaret fra UWELL skal jeg vælge?

Når det kommer til at vælge e-cigaretter, er der mange faktorer man skal kigge på, og det er en meget individuel ting, hvilken e-cigaret du foretrækker. Er det første gang, du skal købe en e-cigaret, kan du med fordel. vælge at købe et startkit, der indeholder det, du skal bruge til at komme i gang. Det eneste der skal købes ved siden af, er e-væsken. Er du en mere garvet damper, kan du vælge at købe de enkelte dele separat, og dermed ”bygge” din egen løsning. De løse dele du skal købe, er tank, batteri/mod og coils. Derudover kan det være reservedele som glas, o-ringe eller eventuelt et vapeband til at beskytte glasset på din tank.  Det er, som med alle andre ting, vigtigt at undersøge, om de forskellige dele passer sammen. Når du kigger på e-cigaretter fra UWELL, vil du se, at nogle af e-cigaretterne kommer med integrerede dele, mens andre kommer med udskiftelige dele. Det er helt op til den enkle damper at vælge, hvilken e-cigaret man ønsker at bruge. 

Sådan forlænger du levetiden på din e-cigaret.

Ligesom alt andet kræver din e-cigaret at blive vedligeholdt, hvis du ønsker, at den skal have en lang levetid. Der er flere ting, som du selv kan gøre, for at din e-cigaret holder i længere tid. En vigtig huskeregel er altid at følge producenternes anvisninger til blandt andet genopfyldning og vedligehold samt at sørge for at rense den efter behov. Hvordan du skal vedligeholde din e-cigaret, afhænger af, hvilken model du har. Vi har her samlet et par gode råd til, hvad du selv kan gøre for at forlænge levetiden mest muligt på din e-cigaret. 

Herunder følger et par simple råd:

  1. Husk altid at en ny brænder skal have lov at suge e-væske til sig, så fyld juicen på, og vent 15 min. Tag eventuelt et par sug uden at trykke på knappen, inden du starter med at dampe.
  2. Skift din brænder regelmæssigt! En brænder holder ikke evigt. Afhængig af dit forbrug og din e-væske kan du forvente mellem 1-2 ugers levetid.
  3. Rengør din tank og e-cigaret mindst 1-2 gange om måneden! Skil alle dele fra hinanden, rengør i lunkent vand (ikke batteriet!) og lad delene tørre. Skru det hele korrekt sammen igen.
  4. Stram ikke delene for hårdt! Hvis delene strammes for hårdt, kan gevind og pakninger blive ødelagt.
  5. Kondens og overskudsvæske er svært at undgå, så husk en gang i mellem at tør din e-cigaret og tank med et stykke køkkenrulle.

Hvis du følger disse råd, samt producentens anvisninger, kan du forvente at have en længere levetid på din e-cigaret end ellers. Alt efter hvor meget du damper, vil din coil holde ca. 1 til 3 uger, og batteriet vil kunne holde til ca. 200-300 opladninger.

Har du spørgsmål?

Som du sikkert allerede har opdaget, findes der mange forskellige modeller fra UWELL, som du kan vælge mellem. Derfor kan det være en svær opgave at finde den e-cigaret, der passer til dig, ligesom det kan være svært at finde den rigtige coil eller en anden reservedel til din e-cigaret. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvilken e væske du skal vælge, eller måske er det noget helt andet, du er i tvivl om. Lige meget hvad du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os på 26 22 07 07 eller mail [email protected]

Hos GEjSER ved vi rigtig meget om e-cigaretter og tilbehør, og vi forhandler et bredt sortiment af forskellige produkter fra blandt andet UWELL. Derfor kan vi rådgive og hjælpe dig til at få gjort det rigtige køb. I vores kundeservice sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan enten kontakte os via vores livechat, telefon eller e-mail. Vi har også butikker spredt ud over hele landet, hvor vores personale står klar til at rådgive og hjælpe dig, når du skal købe din næste e-cigaret eller tilbehør.