GEjSER Glostrup

E-cigaret butik i Glostrup

Du finder GEJSER Glostrup i shoppingcentret. Centret er beliggende ved siden af tog- og busstationen, og er lettilgængeligt med indfaldsveje, der forbinder Glostrup med oplandet og E47 motorvejen.

Desuden ligger centrets hovedindgang ved hovedvejen. Glostrup shoppingcenter har gode parkeringsmuligheder med over 800 gratis p-pladser.

Gå på opdagelse i stort udvalgt

Hos GEjSER Glostrup finder du et stort udvalg af e-cigaretter, MODs, tanke og tilbehør fra kendte mærker som blandt andet Uwell, Voopoo og Fjör. 

 Du kan altså komme helt tæt på og opleve vores brede spektrum af højkvalitetsprodukter i din lokale GEjSER Esbjerg.

Kvalitet og priser

GEjSER har Danmarks bedste priser, når det kommer til e-cigaretter og tilbehør. Men lad dig ikke narre af prisen – selvom den er helt i bund, er kvaliteten helt i top! Du finder samme pris og kvalitet på vores webshop som i GEjSER Glostrup.

Skulle du mod forventning finde samme produkt billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi selvfølgelig.

Vi har høje krav til de producenter, der står bag vores produkter. Vi har særligt et tæt samarbejde med producenten Hangsen, der blandt andet giver os indblik i produktionsprocessen.

Det sikrer, at de mange produkter vi forhandler, lever op til vores strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten, for vi sætter en ære i kun at udvælge det bedste til vores kunder.

Kompetent vejledning og trygge rammer

Ud over Danmarks bedste priser på alt til e-cigaretten, tilbyder vi også kvalificeret og professionel vejledning. Vi giver os altid tid til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Hos GEjSER Glostrup sætter vi en ære i god kundekontakt og vi ønsker og sikrer, at du bliver vejledt trygt og kompetent – uanset om du er nybegynder eller erfaren damper. Hos os garanterer vi i hvert fald, at du bliver mødt med venlighed og hos os er ingen spørgsmål hverken for store eller for små.

I GEjSER Glostrup kan du blive en del af vores kundeklub, som gælder i samtlige af GEjSER’s butikker rundt omkring i landet og også på vores webshop.

Kundeklubben giver dig flere fordele. Du optjener blandt andet 5% på alle varer (dog ikke tilbudsvarer), som du frit kan benytte dig af, når du ønsker det.

Vi giver desuden to års reklamationsret og har tre måneders garanti på vores hardware. Alle vores e-væsker og e-cigaretter er TPD-godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og opfylder alle lovkrav og retningslinjer.

Du er altid velkommen i GEjSER Glostrup, og vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Glostrup

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

GEjSER ecigaret butik Glostrup

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord