GEjSER Randers

E-cigaret butik i Randers

Hos GEjSER tidligere smoke-it, tilbyder vi byens bedste priser på e-cigaretter i Randers. Hylderne bugner med alt du kan komme i tanke om til din e-cigaret. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig og svarer glædeligt på små som store spørgsmål inden for dampning og dampeudstyr.

Find GEjSER Randers 

GEjSER Randers finder du på Brødregade 2, tæt ved Matas og Gamestop. GEjSER butikken ligger på gågaden og er derfor meget nem at smutte forbi, hvis du alligevel er ude og shoppe. Fordi vi ligger så centralt, er det nemt at komme til og fra butikken. Butikken er let tilgængelig på gåben, og der er forskellige P-plads muligheder, alle inden for 5 minutters gang fra os. Der er desuden gode busforbindelser, der går nærmest lige til døren, og er du på cykel, kan du sagtens stille den lige ude foran butikken.

Rundt om vores butik finder du mange små caféer og butikker. Alle caféerne er utroligt hyggelige, og området er det perfekte sted at spise frokost eller aftensmad efter en god dag med shopping i Randers centrum.

Snak med e-cigaret eksperter i Randers

Vores personale har stor erfaring inden for dampning, og de ved, hvilke tendenser der rør sig i dampverdenen. Uanset om du er nybegynder med mange spørgsmål, eller du er en erfaren damper med helt konkrete spørgsmål til avanceret udstyr, står vores medarbejdere klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi har kun eksperter ansat, der ved alt, hvad der er værd at vide omkring e-cigaretter, men som også kan vejlede nye kunder til at finde lige præcis den e-cigaret, der passer allerbedst til netop dem.

Vi går rigtig meget op i, at du som kunde får den allerbedste oplevelse, når du kommer ind i vores butik her i Randers. Vi sørger for altid at have et venligt og smilende personale, der er klædt på til at kunne hjælpe dig. Alle er velkommen, og der er ingen spørgsmål, der er for små, til at vi tager os tid til at besvare dem.

Et stort udvalg af e-cigaretter i Randers

Her hos GEjSER (SMOKE-IT) Randers har vi altid fuldt sortiment, og bestræber os på at have alle varer hjemme og repræsenteret på hylderne. Vi sørger også for hele tiden at følge med udviklingen og får derfor løbende de nyeste og bedste produkter hjem, så vi kan tilbyde vores kunder den højeste kvalitet til helt skarpe priser.

Vi har alle de store mærker i vores sortiment, og du finder blandt andre Uwell, Voopoo, Fjör og mange, mange flere. Kom endelige en tur forbi for at få en hyggelig snak eller for at kigge på din nye e-cigaret. Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Randers

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

e-cigaret butik randers

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord