Hvad er forskellen på eGo og 510 gevind?

”eGo” og ”510 gevind” refererer til den sammenkobling, som forbinder tank og e-cigaret batteri. For at forskellige brændere og e-cigaret batterier kan bruges sammen, skal gevindene være kompatible. Uden denne sammenkobling ville det ikke være muligt at producere damp, da der ikke ville være forbindelse mellem tank og e-cigaret batteri. eGo-gevindet er en mere robust og solid kobling end 510-gevindet, idet eGo-gevindet er et bredere gevind. På batteriet sidder gevindet på den udvendige side hvorimod gevindet på en tank vil være på indvendige side.

Her er der et par eksempler på hvor eGo gevindet bruges:

- Smoke-its eget eGo 3.2 batteri

- Evod-brænderen fra Kangertech

Dette betyder, at selv om produkterne ikke kommer fra samme producent, kan e-cigaret batteri og brænder godt forbindes så længe de bruger samme gevind.

510-gevindet benyttes ofte på de lidt mere avancerede e-cigaret batterier og tanke, såsom:

Eleaf iStick 40W batteriet. Triton fra Aspire er en tank, som benytter dette populære gevind.

Disse produkter er fra to forskellige producenter men de fungerer stadig sammen, fordi de bruger samme gevind. 510-gevindet er lavet omtrent som en fatning til en gammeldags el-pære. På batteriet, vender gevindet indad og på tankene vil gevindet være udvendigt. Der findes flere e-cigaret batterier som kan bruge både eGo og 510-Gevind. Sommetider medfølger en adapter i pakken, som gør det muligt at koble e-cigaret batteri og tank med forskellige gevind.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord