GEjSER Ballerup

E-cigaret butik i Ballerup

Hos GEjSER tidl. SMOKE-IT i Ballerup finder du en af Danmarks førende e-cigaret-kæder, som garanterer høj kvalitet og lave priser. Vores butik ligger i Ballerup Centret, som er placeret i det ydre af Storkøbenhavn.

Centret er et attraktivt sted at shoppe, og det er sammenbygget med Ballerup Station, der gør vores butik lettilgængelige at besøge. Desuden er parkeringsmulighederne ved centret gode, hvor der er hele tre timers gratis parkering. Det giver dig masser af tid til at gå på opdagelse i vores helt unikke e-cigaret univers. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren damper, har vi e-cigaret udstyr og e-væsker, der matcher dine behov.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved GEjSER kendt for et stort sortiment af udstyr og e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER Ballerup.

Vores kyndige personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som kunde fortjener.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER Ballerup finder du udstyr og væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Hos GEjSER vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Ballerup, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Så kig ind fordi GEjSER Ballerup. Vi glæder os til at tage imod dig!

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Ballerup

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

e-cigaret butik Ballerup

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord