GEjSER Esbjerg

E-cigaret butik i Broen Shopping Esbjerg

Du finder SMOKE-IT Esbjerg i shoppingcentret Broen Shopping midt i Danmarks fem. største by, Esbjerg. Centret er beliggende ved siden af tog- og busstationen, og er lettilgængeligt med indfaldsveje, der forbinder Esbjerg med oplandet og E20 motorvejen.

Desuden ligger centrets hovedindgang i forlængelse af byens gågade. Broen Shopping har gode parkeringsmuligheder med over 700 p-pladser med op til fire timers gratis parkering.

Gå på opdagelse i stort udvalgt

Hos SMOKE-IT Esbjerg finder du et stort udvalg af e-cigaretter, MODs, tanke og tilbehør fra kendte mærker som blandt andet Joyetech, Eleaf og fjör. Du kan desuden gå på opdagelse i alverdens smage af e-juice fra Crafted, 7Sense, T-Juice, Insano og mange, mange flere.

Derudover har vi mærker som Full Moon og Fcukin’ Flava, der utvivlsomt giver et bredt udvalg af aroma til selvblanderen.

Lad dig inspirere og afprøv nye smage, når vi tilbyder smagsprøver på vores udvalg af dampklare væsker. Du kan altså komme helt tæt på og opleve vores brede spektrum af højkvalitetsprodukter i din lokale SMOKE-IT Esbjerg.

Kvalitet og priser

SMOKE-IT har Danmarks bedste priser, når det kommer til e-cigaretter og tilbehør. Men lad dig ikke narre af prisen – selvom den er helt i bund, er kvaliteten helt i top! Du finder samme pris og kvalitet på vores webshop som i SMOKE-IT Esbjerg.

Skulle du mod forventning finde samme produkt billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi selvfølgelig.

Vi har høje krav til de producenter, der står bag vores produkter. Vi har særligt et tæt samarbejde med producenten Hangsen, der blandt andet giver os indblik i produktionsprocessen.

Det sikrer, at de mange produkter vi forhandler, lever op til vores strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten, for vi sætter en ære i kun at udvælge det bedste til vores kunder.

Kompetent vejledning og trygge rammer

Ud over Danmarks bedste priser på alt til e-cigaretten, tilbyder vi også kvalificeret og professionel vejledning. Vi giver os altid tid til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Hos SMOKE-IT Esbjerg sætter vi en ære i god kundekontakt og vi ønsker og sikrer, at du bliver vejledt trygt og kompetent – uanset om du er nybegynder eller erfaren damper. Hos os garanterer vi i hvert fald, at du bliver mødt med venlighed og hos os er ingen spørgsmål hverken for store eller for små.

I SMOKE-IT Esbjerg kan du blive en del af vores kundeklub, som gælder i samtlige af SMOKE-IT’s butikker rundt omkring i landet og også på vores webshop.

Kundeklubben giver dig flere fordele. Du optjener blandt andet 5% på alle varer (dog ikke tilbudsvarer), som du frit kan benytte dig af, når du ønsker det.

Vi giver desuden to års reklamationsret og har tre måneders garanti på vores hardware. Alle vores e-væsker og e-cigaretter er TPD-godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og opfylder alle lovkrav og retningslinjer.

Du er altid velkommen i SMOKE-IT Esbjerg, og vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Esbjerg

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00 (Juli 10:00-20:00)
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

GEjSER e-cigaret butik esbjerg

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord