GEjSER Field's

E-cigaret butik i Field's

GEjSER Field's (SMOKE-IT)

GEjSER butikken i Field's ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Magasin. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1.

Hos GEjSER i Field's vil du altid blive mødt af yderst kvalificeret personale, som står klar til at hjælpe dig med lige dét, du har brug for.

Vores personale er eksperter i at guide dig til at finde den helt rigtige e-cigaret til dit behov, men også at til hjælpe dig i gang med en ny e-cigaret, eller hjælpe med et problem du eventuelt måtte have.

Find GEjSER Fields

Danmarks største shoppingcenter, Field's, ligger på Amager, og er derfor nemt at komme til. Det ligger kun et stenkast fra E20 og der er 3000 gratis P-pladser man kan holde på i op til 1 time, gratis, du kan få 1 time EKSTRA gratis parkering, hvis du melder dig ind i MYPLAYS (registrer din nummerplade i Field's Informationen på plan 1, så får du 1 timers EKSTRA gratis parkering) hvilket skulle være tid nok til at få købt en ny e-cigaret og få en god snak med vores personale. Der er også mulighed for at tage enten tog, metro eller bus hertil.

GEjSER i Field's er en ekstra stor butik, der kører med det fulde, velkendte sortiment, som da butikken var kendt som SMOKE-IT og du kan derfor finde alle de kendte mærker såsom Uwell, voopoo, FJÖR osv.

I Field's shoppingcenter finder du 150 forskellige butikker og caféer og der er derfor rigeligt med spændende butikker at gå på opdagelse i. Dette giver god mulighed for at bruge en hel dag her bare på at shoppe og spise god mad på en af de mange hyggelige caféer.

Kig endelig et smut forbi vores flotte butik på turen og få en hyggelig snak med vores ekspedienter.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Field´s, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen over en friskbrygget kop kaffe.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Field's

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 20:00
Søndag:  10:00 - 20:00

gejser E cigaret butik fields

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord