GEjSER Frederikssund

E-cigaret butik i Frederikssund

I flere år har vi beriget Nordsjællands største indkøbscenter, Sillebroen, med vores unikke GEjSER butik.

Sillebroen ligger i det naturskønne og livlige Frederikssund, hvor der er rig mulighed for alle mulige slags indkøb.

Der vil kunne bruges mange timer på at kigge rundt med mulighed for at få lækker mad fra restauranter, som kan forkæle sjælen og maven.

Vores lille butik finder du nær indgangen til parkeringshuset mellem den velduftende Matas og Kvickly’s bager. Centret befinder sig kun to minutters gang fra Frederikssund togstation, som gør transporten til og fra os let med offentlig transport.

Hvis du ankommer i bil, er der rige parkeringsmuligheder i det store tre etagers parkeringshus. Her kan du parkere gratis i to timer, hvilket er rigeligt tid til at komme ind hos os i GEjSER for at udvælge nyt udstyr og prøve nye væsker.

Dygtigt og engageret personale

Hos GEjSER Tidl. SMOKE-IT Frederikssund vil du altid blive mødt af venligt og kyndigt personale, som vil lytte til dine behov og ønsker, og derigennem hjælpe dig til at finde det, som passer til dig.

Uanset om det er for at opgradere din e-cigaret, afprøve nye smage eller kvitte de gamle smøger, så står vores professionelle personale klar til at vejlede dig.

Hos os har du desuden mulighed for at komme med i GEjSER’s kundeklub, hvor 5% af dit køb vil blive sat ind på din kundekonto, som du kan benytte i alle vores GEjSER butikker.

Derudover har vi selvfølgelig to års reklamationsret og tre måneders garanti på hardware. Hvis du ikke har mulighed for at møde os i butikken, så kan du finde de samme priser og produkter på GEjSER’s hjemmeside.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Frederikssund, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Her i Frederikssund butikken ser vi meget frem til at hjælpe netop dig med dine behov.

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Frederikssund

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

e-cigaret butik frederikssund

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord