GEjSER Grenå

E-cigaret butik i Grenå

GEjSER Grenå Tidl. SMOKE-IT ligger centralt i byen, nærmere betegnet Østergade 14, 8500 Grenå.

Med flere parkeringsmuligheder næsten lige ved døren, kommer du let til vores butik i Grenå.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved GEjSER kendt for et bredt sortiment af udstyr og e-væsker, og har selvfølgelig den samme gode service i Grenå, som i alle vores andre butikker.

Vores personale kan altid hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og selvfølgelig altid give dig den service du som kunde ønsker.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER Grenå finder du hele vores brede sortiment, alt fra startpakker til dampklar væske, shake n vape og aroma.

Hos GEjSER vil vi altid være bedst, både på prisen og vores service. Skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den naturligvis.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Grenå, er du sikker på at personalet står klar til at hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til dig og dit behov, så du får den hjælp du har brug for.

GEjSER (SMOKE-IT) overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi GEjSER Grenå, hvor personalet vil glæde sig til at møde dig og byde dig velkommen indenfor.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Grenå

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

ecigaret butik Grenå

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord