GEjSER Hjørring

E-cigaret butik i Hjørring

GEjSER Hjørring Tidl. SMOKE-IT er beliggende i Metropol Shopping Center. GEjSER Hjørring er en del af Danmarks førende e-cigaretkæde med hele 27 fysiske butikker og en velfungerende e-handel.

Vi åbnede i Hjørring i september 2015. Lige siden har vi serviceret glade og tilfredse kunder med vores store udvalg af kvalitetsprodukter til Danmarks bedste priser.

Du finder os for foden af den store rulletrappe ved indgangen til parkeringskælderen. I parkeringskælderen er der mere end 350 parkeringspladser, som du kan finde ved indkørsel fra Parallelvej 11, 9800 Hjørring.

Din ekspert i e-cigaretter

Når du handler hos GEjSER Hjørring er du altid garanteret en kompetent vejledning og en høflig betjening. Dette er dyder, som vi sætter en ære i at give dig som kunde, så du altid er oplyst og vejledt i forhold til vores produkter.

Hos os kan vi tilbyde dig et kunde program, hvor du kan optjene bonusser, der frit kan benyttes i alle vores butikker. Dog er det ikke kun i den fysiske butik, hvor du kan finde alle vores produkter.

På vores webshop www.gejser-ecigaret.dk er du sikret de samme produkter og priser som i vores butikker. Webshoppen er desuden bedømt som fremragende på Trustpilot, hvilket understreger, at du er sikret god service, hvor end du finder os.

Kvaliteten i top og prisen i bund

Hos os er du altid garanteret den bedste kvalitet til Danmarks bedste priser. Vi sælger kun TPD-godkendte produkter, som opfylder myndighedernes krav.

Vores personale i GEjSER (SMOKE-IT) Hjørring er altid behjælpelig, hvis du har spørgsmål – uanset om det er angående udstyr eller vejledning i smag. Vi glæder os til at tage godt imod dig!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Hjørring

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00 (Første søndag i md.)

GEjSER E-cigaret butik hjørring

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord