GEjSER Horsens

E-cigaret butik i Horsens

GEjSER Tidl. SMOKE-IT Horsens åbnede dørene i 2014. Her er vi et team på to fuldtidsansatte og en deltidsansat. Vi sætter stor pris på at give en god service og vægter højt, at hver eneste kunde får grundig information og vejledning omkring det enkelte produkt. Nøgleordene i vores butik er super service, god information og ordentlig rådgivning.

GEjSER Horsens ligger i Borgergade 3 overfor Løvbjerg og tæt ved Torvet, hvor strøget slutter. Horsens har Danmarks bredeste og smukkeste strøg og er en spændende handelsby med et stort udvalg af forskellige butikker og liv i de mange cafeer og restauranter. I Borgergade finder du en række små, spændende butikker, hvor GEjSER Horsens bestemt bidrager til at gøre gaden ekstra interessant.

Der er rigtig gode muligheder for parkering ved GEjSER Horsens. Mod betaling kan du holde lige uden for butikken eller i gården bagved butikken, som har indgang både fra Kattesund, Torvet og Borgergade. Derudover finder du 2 timers gratis parkering under Løvbjerg.

Et væld af brands og modeller

GEjSER Horsens har et stort udvalg af dampudstyr til e-cigaretter som eksempelvis Joyetech, VooPoo, Uwell og FJÖR. 

Vi har et stort sortiment af e-juice med forskellige smage, blandingsforhold og nikotinstyrker. Til selv-blanderen har vi desuden en lang række aromaer, så der er bogstavelig talt lidt til enhver smag. Hvad enten du er til små eller store e-cigaretter, meget eller lidt damp, mange eller få funktioner, så har GEjSER Horsens det produkt, du går og leder efter. Vigtigst af alt giver vi os tid til at vejlede dig, og hjælper med at finde det dampudstyr, der passer til dig og dine behov.

GEjSER's Kundeklub

Ud over Danmarks bedste priser, kan vi nu tilbyde dig at blive en del af vores GEjSER kundeklub. Som medlem af vores kundeklub får du nemlig 5% sat ind på din konto af alle varer købt til normalpris i vores fysiske butikker.

Det er nemt at blive oprettet, når du er i butikken, og det kræver hverken stempelkort eller klistermærker, som du skal holde styr på. Du bliver oprettet på dit telefonnummer, som er dit kundenummer – så nemt er det!

Pris og kvalitet

I GEjSER har vi kvaliteten i top, men prisen i bund. Hos GEjSER Horsens finder du samme pris og kvalitet som på vores webshop, og skulle du mod forventning finde samme produkt billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi selvfølgelig.

Hos GEjSER har vi høje krav til de produkter, vi har på hylderne. Det er kun de allerbedste produkter, der slipper igennem nåleøjet og får plads blandt vores andre højkvalitetsprodukter. Vi har et særligt tæt samarbejde med producenten Hangsen, der blandt andet giver os indblik i deres produktionsproces. Det sikrer, at de mange produkter vi forhandler, lever op til vores strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten, for vi sætter en ære i kun at udvælge det bedste til vores kunder. Som kunde kan du derfor trygt handle hos GEjSER Horsens og tage imod den vejledning, vi giver dig.

Så kig forbi til gode råd og vejledning. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Horsens

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

e-cigaret butik horsens

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord