GEjSER København

E-cigaret butik i København - Fiolstræde

Hos GEjSER tidligere SMOKE-IT København finder du dampudstyr af højeste kvalitet til de laveste priser, og du får ovenikøbet den bedste vejledning. Vi glæder os til at se dig!

Hvis du er på udkig efter e-cigaret butikker i København, så tøv ikke med at kigge forbi vores GEjSER butik tæt ved Nørreport station. Vi gemmer på et udvalg af e-cigaretter, MODs, e-juices, aromaer og meget, meget mere.

GEjSER - DIN E-CIGARET BUTIK I KØBENHAVN

På Fiolstræde, lige i hjertet af København, finder du vores lille, hyggelige dampbutik. Selvom e-cigaret butikken er begrænset på kvadratmeter, fremstår den lys og indbydende – og det er netop hvad vi stræber efter, at du som kunde skal opleve, når du træder indenfor.

Det ligger vores dygtige og engagerede medarbejdere meget på sinde at give vores kunder en god oplevelse med kompetent vejledning og fantastisk kundeservice.

I vores GEjSER e-cigaret butik i København gør vores medarbejdere meget ud af at hjælpe dig med at finde de produkter, der passer til netop dig – uanset om du har brug for hjælp til at finde den rette e-juice eller har brug for rådgivning, når du skal bygge din dripper/RBA.

Inden for e-cigaretter forhandler vi kendte mærker som Aspire, Joyetech og Wismec. Vi har både udstyr til nybegynderen og til den erfarne damper, og vi udvider hele tiden vores sortiment.

HØJESTE KVALITET TIL LAVESTE PRIS

I GEjSER København garanterer vi samme høje kvalitet som på vores webshop. Selvom kvaliteten er helt i top, formår vi dog at holde priserne helt i bund.

Vi har nemlig Danmarks bedste priser på e-cigaretter og dampudstyr, og vi prismatcher, hvis du mod forventning skulle finde produktet billigere hos en anden dansk forhandler. Du kan læse meget mere om prismatch ved at trykke her.

Vi har alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at dampe, og vi har ekspertisen til at rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med de produkter, der er rigtige for dig.

ALTID EN TRYG HANDEL HOS GEjSER

Når du handler hos GEjSER er du garanteret, at produkterne lever op til høje sikkerheds- og kvalitetskrav. Alle de e-væsker og e-cigaretter vi forhandler, er godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og opfylder de lovmæssige krav, som er gældende inden for EU.

Samtidig stiller vi som virksomhed selv høje krav til de producenter, der står bag de produkter, vi forhandler. Produkterne er nøje udvalgt, og det er kun markedets bedste dampudstyr, der ender på hylderne eller på vores webshop.

Derfor kan du altså trygt og sikkert handle hos GEjSER, hvis du er på udkig efter en e-cigaret butik i København.

Hos os tager vi os tid til alle kunder - nye som gamle. Vi har et ønske om, at alle går herfra med en god oplevelse.

Vi vil altid gerne hjælpe, både i butikken og over telefonen. Du kan altid komme ind i butikken i København til en snak om e-cigaretter og damp, eller bare en lille hygge-sludder.

Som en del af vores gode service har vi 3 måneders garanti på hardware og selvfølgelig 2 års reklamationsret. Og så er det oveni købet tilladt at dampe i butikken.

Vi glæder os til at se dig i Fiolstræde i København K!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER (SMOKE-IT) København

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag:  10:00 - 18:00
Onsdag:  10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

gejser E-cigaret butik København

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord