GEjSER Kolding

E-cigaret butik i Kolding

Er du på udkig efter – eller har spørgsmål til din e-cigaret eller dampudstyr - så kig ind forbi din foretrukne e-cigaret forhandler i hjertet af 6000 Kolding. GEjSER Tidl. SMOKE-IT Kolding finder du placeret lige midt på gågaden, på Østergade.

Vi har lokaler lige overfor NiceBeauty og omkring os finder du også et hav af lækre restauranter og mange forskellige butikker, så udvalget er stort, og Østergade er det perfekte sted til din næste shoppetur. Parkeringen finder du blandt andet i Føtex' parkeringshus, som kun ligger 5-10 minutters gang fra vores e-cigaret butik. Her kan du holde i op til 3 timer.

OBS: Hvis du leder efter en e-cigaret butik i Kolding Storcenter, så har vi også en butik der! 

Du finder butikken i blå gade.

Stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker

Hos GEjSER Kolding har vi et bredt udvalg af e-juice. Det har vi, fordi vi vil sørge for at have et bredt spektrum repræsenteret, når du som kunde sætter ind i jagten på at finde netop din favorit i vores sortiment.

Dog finder du hos GEjSER kun e-væske der er lovligt i Danmark, så vi har kun mentol- og tobaksvarianter. Der er dog mange forskellige slags af hver variant, så der er flere muligheder at vælge imellem.

Er du eksempelvis til aroma, der er lavet på naturlige aromastoffer uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, er det anerkendte brand ISANO værd at kigge nærmere på.

Vi tilbyder desuden et stort sortiment af hardware, der både inkluderer helt små startersæt til nybegynderen og større e-cigaretter til sub-ohm. Vi har derfor alle de store mærker i vores sortiment, såsom JoyeTech, Eleaf, FJOR, VooPoo og UWELL.

Køb din e-cigaret i Kolding

I vores GEjSER butik i Kolding gør vi meget ud af kundeservice. Derfor har vi et kyndigt og professionelt personale, som altid står klar til at hjælpe med de udfordringer, du som kunde måtte have med e-cigaretter eller dampudstyr.

Vores medarbejdere har stor viden og erfaring på området, og bruger alle forskelligt udstyr i det daglige, netop for at kunne guide vores kunder bedst muligt. Hvad enten du har store eller små spørgsmål, tager vores medarbejder imod dig med åbne arme, og vil gøre alt for, at du føler dig velkommen i GEjSER Kolding.

Vi er klar over, at det især som nybegynder kan virke uoverskueligt at vælge imellem de mange forskellige produkter, som du måske har læst om på vores webshop. Så uanset om du er ny eller garvet damper, skal du ikke tøve med at kigge forbi os, når du er på udkig efter udstyr til din e-cigaret i Kolding.

GEjSER Bedste pris og kvalitet

Hos GEjSER (SMOKE-IT) Kolding er det ingen undtagelse – vi har Danmarks bedste priser på e-cigaretter, e-væsker og dampudstyr. Skulle du risikere at finde vores produkter billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi endda. Så vi lyver ikke, når vi siger, at vi har de bedste priser på e-cigaretter i Kolding.

Men selvom vi har skruet prisen helt i bund, kan du godt skrue op for dine forventninger. Vi har nemlig nøje udvalgt vores produkter, således at vores sortiment kun repræsenterer produkter af højeste kvalitet. Vi har høje krav til vores forhandlere og går ikke på kompromis med kvaliteten.

For at sikre en høj kvalitet har vi eksempelvis et tæt samarbejde med Hangsen-producenten. Hangsen giver os et godt indblik i deres produktion, og det vil sige, at vi er sikre på, at vores produkter lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Du kan altså trygt handle alt dit udstyr til e-cigaretter i GEjSER Kolding.

Så kig ind forbi GEjSER Kolding og find præcis den e-juice og det dampudstyr, som passer til dig! Vi glæder os meget til at se dig i vores hyggelige butik, og står altid klar med god vejledning.

Med venlig hilsen
Team GEjSER Kolding

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag:  10:00 - 18:00
Onsdag:  10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 15:00
Søndag:  Lukket

gejser e cigaret Kolding

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord