GEjSER Næstved

E-cigaret butik i Næstved storcenter

Hvis du er ude efter e-cigaretter i Næstved, kan du med fordel kigge forbi vores GEjSER (SMOKE-IT) butik, der gemmer på alt til e-cigaretten og ovenikøbet til Danmarks bedste priser.

GEjSER Næstved finder du i Næstved Storcenter, der giver rig mulighed for at forene dit indkøb af dampudstyr med en hyggelig shoppetur.

Find os i Næstved Storcenter

Vores GEjSER butik ligger placeret i midten af Næstved Storcenter, nær fiskeakvariet. Nærmeste parkeringsmulighed til butikken er rød zone, omkring P-område 19.

Storcenteret har gratis parkering nær alle indgange til centeret. Dette gælder både handicapparkering, ”ulvepladser” til børnefamilier og til almindelig parkering.

GEjSER Næstved er altså nem tilgængelig, og du behøver hverken at bekymre dig om p-pladser eller dyre parkeringstakster, når du handler hos os.

Du kan give dig god tid til at nærstudere vores produkter og til at modtage vejledning fra vores hjælpsomme og dygtige medarbejdere.

STORT UDVALG AF E-CIGARETTER I NÆSTVED

I GEjSER Næstved har vi et stort udvalg af lækre e-væsker, både til den økonomisk bevidste damper og til luksusdamperen. Sortimentet er tilpasset til enhver smag og dampstil.

Med andre ord: Der er noget for enhver. Vores hylder bugner desuden med en lang række forskellige aromaer til den lukseriøse bruger, som gerne vil have sin e-væske helt perfekt og tilpasset sine egne behov.

Ydermere har vi et bredt udvalg af tilbehør, som strækker sig fra alt mellem specielle drip tips, 18650 batterier, værktøj til selvbyg, Gorilla plastflasker og batteriopladere (18650 – 26650).

FØL DIG HJEMME I GEjSER NÆSTVED

I butikken vil du som kunde møde vores kyndige og imødekommende personale, som består af flere fuldtidsansatte samt enkelte deltidsansatte, der altid står klar med et smil og deres ekspertise til at hjælpe dig med dit rygestop.

Vores personale har stor viden og erfaring inden for branchen, og deler glædeligt ud af gode råd og vejledning inden for brug af e-cigaretter, e-væsker, selvbyg, selvblanding eller noget helt femte.

Hvad enten du er nybegynder eller erfaren damper, tager vores medarbejdere sig god tid til at finde de produkter, der passer til dig, dine behov og din dampstil. I GEjSER Næstved vil vi så gerne hjælpe med at gøre din dampoplevelse lidt mere unik.

Dampning er en meget personlig og smagsbestemt sag, derfor lægger vi vægt på at give din dampoplevelse et ekstraordinært hint af perfektion.

Vi opfordrer derfor alle, der overvejer en fremtid med damp, alle der damper, og alle der er nysgerrige på vores ekspertise, til at komme ind i forbi GEjSER Næstved ved fiskeakvariet i Næstved Storcenter for at kigge nærmere på vores altid voksende sortiment, for at få god vejledning eller måske bare få en hyggelig snak om damp.

BLIV MEDLEM AF KUNDEKLUB, OG FÅ MERE FOR PENGENE

Du kan ovenikøbet blive medlem af vores GEjSER kundeklub, der sparer dig for ekstra penge. Som medlem af kundeklubben opnår du 5% rabat på hvert køb i vores fysiske butikker.

Alt du skal gøre, er at tilmelde dig kundeklubben i GEjSER Næstved. Det kræver hverken kundekort, klistermærker eller andet, du skal holde styr på. Du bliver ganske enkelt oprettet med dit telefonnummer, og det er det hele!

Vores personale i GEjSER Næstved hjælper dig naturligvis glædeligt med at blive en del af Danmarks bedste kundeklub. Du kan læse meget mere om vores kundeklub (HER) og dine mange medlemsfordele.

DANMARKS BEDSTE KVALITET OG PRIS

I GEjSER Næstved har vi skruet ned for priserne, men helt op for kvaliteten. I vores butik finder du samme højkvalitetsprodukter som på vores webshop, og priserne er stadig Danmarks bedste. Skulle du risikere at finde vores produkter billigere hos en anden dansk forhandler, tilbyder vi naturligvis prismatch.

Hos GEjSER (SMOKE-IT) har vi høje kvalitetskrav til produkterne, vi har repræsenteret i vores sortiment. Det er altså ikke hvilke som helst produkter, vi forhandler. Vi har eksempelvis et tæt samarbejde med producenten Hangsen, der giver os indsigt i deres produktionsproces.

Det gør, at vi kan sikre os, at produkterne lever op til vores krav og forventninger, og at du som kunde trygt kan handle hos os. Så kig ind forbi GEjSER for at finde alt til din e-cigaret i Næstved. Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Næstved

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

e cigaret butik næstved

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord