GEjSER - Nykøbing Falster

E-cigaret butik i Nykøbing Falster

GEjSER i Nykøbing Falster er din dedikerede e-cigaretbutik i hjertet af Nykøbing Falster. Butikken er lige til at komme til, uanset om du kommer til fods eller i bil. Vi tilbyder et bredt udvalg af e-cigaretter, e-væsker og tilbehør og vores kyndige personale står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning, så du får den bedste oplevelse.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Hos GEjSER i Nykøbing Falster finder du alt, hvad du behøver som damper. Om du er nybegynder eller erfaren, har vi e-cigaretter og e-væsker til enhver smag. Uanset om du er til tobak eller mentol, så finder vi en smag til dig. Er du ny damper, eller overvejer du at blive det, så kig forbi, og så lover vi en god service og den rette hjælp.

Prismatch og høj kvalitet

Vi matcher prisen på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, og vi garanterer altid topkvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt ved Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-retningslinjer samt dansk lovgivning for TPD. Dermed er du også altid sikret produkter af højeste kvalitet. 

Udover vores lave priser kan du tilmelde dig vores kundeklub, og spare penge op. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af beløbet på din konto, og beløbet kan trækkes fra ved køb i alle vores butikker.

Nem Parkering

GEjSER Nykøbing Falster ligger centralt i byen på Jernbanegade 16, st. Du finder os skråt over for H&M, og du kan nemt parkere i nærheden af butikken. Du finder blandt andet parkering bag H&M og ved Asia (3 timers parkering), samt gratis parkering uden tidsbegrænsning ved brandmuseet eller ved Cementen.

Besøg GEjSER Nykøbing Falster

Kig forbi og få professionel vejledning til din e-cigaret. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Kontakt GEjSER kundeservice på

Telefon: 26 22 07 07

E-mail: support@gejser.dk

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

GEjSER ecigaret butik Aalborg
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord