GEjSER Odder

E-cigaret butik i Odder

Din ekspert i e-cigaretter

Hos GEjSER tidligere SMOKE-IT Odder finder du alt hvad hjertet begærer inden for e-cigaretter og væsker, og med kyndig vejledning fra vores altid hjælpsomme personale, vil du uden tvivl kunne finde en løsning til det behov du har.

Vores medarbejdere har den viden der skal til for at hjælpe dig på vej, så kom ind og få en snak, og lad os sammen få dig fri fra tobakken og skridtet videre til et langvarigt rygestop.

Vores store succesrate blandt vores mange tusinde kunder gør, at vi er overbeviste om, at vores alternativ til cigaretter fungerer langt bedre end nikotinplaster, nikotintyggegummi eller nikotin-mundspray. Dette skyldes blandt andet, at du med vores e-væske selv kan justere nikotinindholdet. Vores e-væsker fås i mange forskellige nikotinstyrker, og kan også fås helt uden nikotin.

Kvaliteten i top - prisen i bund

Hos GEjSER Odder har vi det samme brede udvalg af e-cigaretudstyr, e-væsker, tanke, tilbehør og meget mere, som vi er kendt for i alle vores andre butikker. Vi fører kendte e-cigaretmærker som Joyetech, FJÖR, Eleaf, KICK MAX og mange flere, og der er altid nye og spændende produkter på vej.

Vi tilbyder Danmarks bedste priser på alt til e-cigaretten, og vi har giver os altid tid, til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Hvis du tager ind for GEjSER Odder, vil du altid være sikret en god og tryg handel. GEjSER har Danmarks laveste priser, og skulle du finde varen billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi selvfølgelig.

Udover vores konkurrencedygtige priser kan du hos GEjSER også blive en del af vores kundeklub, hvor du kan spare endnu flere penge. Medlemskabet i kundeklubben giver dig nemlig mulighed for at optjene 5% af dine køb på dit kundekort, som du så frit kan benytte i vores mange butikker.

Derudover har vi to års reklamationsret og fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er i trygge hænder, når du handler hos os.

Så kom forbi GEjSER (SMOKE-IT) Odder, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Odder

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  10:00 - 15:00 1/md

din ecigaret butik odder

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord