SMOKE-IT Odense C

SMOKE-IT - E-cigaret butik i Odense C

SMOKE-IT Odense C ligger i Kongensgade 52, midt i hjertet af Odense centrum.

SMOKE-IT i Odense C er en af vores mindre butikker, men med det samme store udvalg som alle vores andre butikker. Med mere end 4000 p-pladser i Odense C skulle der altid være mulighed for at finde en parkeringsplads i umiddelbar nærhed.

Din ekspert i e-cigaretter

Hos SMOKE-IT Odense C finder du hele vores sortiment af udstyr og e-væsker, og skulle du få brug for hjælp, står vores personale altid til rådighed.

Alle vores medarbejdere er grundigt oplært, og har den viden der skal til, for at kunne hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos SMOKE-IT Odense C finder du alt fra startpakker, e-cigaretter til den erfarne bruger, e-væsker, tanke, tilbehør og meget mere. 

SMOKE-IT vil være bedst på prisen, og finder du produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover vores lave priser kan du tilmelde dig vores kundeklub, og spare penge op. Er du medlem i SMOKE-IT kundeklubben optjener du 5% af beløbet på din konto, og beløbet kan trækkes fra ved køb i alle vores butikker.

Tryg og sikker handel hos SMOKE-IT

Hopper du ind forbi SMOKE-IT Odense C, er du altid i trygge og sikre hænder. Personalet vil altid tage sig tid til at hjælpe dig, uanset hvad du har brug for.

SMOKE-IT overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi SMOKE-IT Odense C, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Odense C

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 15:00
Søndag:  Lukket

SMOKE-IT Odense C

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord