SMOKE-IT Odense

E-cigaret butik i Rosengårdscentret odense

SMOKE-IT Odense i Rosengårdscentret er let tilgængelig i kælderen via lilla gade, lige ved siden af Center Bistroen. Centeret tilbyder mere end 3000 gratis parkeringspladser, så der altid er mulighed for at finde en plads, når du vil besøge din foretrukne forhandler af e-cigaretter i Odense.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved SMOKE-IT kendt for et stort udvalg af bla. udstyr og e-væsker, og selvfølgelig vores gode kundeservice, som du også vil opleve når du træder ind i SMOKE-IT Odense.

Vores søde personale kan altid hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som kunde fortjener.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos SMOKE-IT Odense finder du alt fra udstyr til væsker. Både til den nye damper og de mere erfarne dampere. 

Hos SMOKE-IT vil vi altid være bedst, ikke kun på kundeservice, men også prisen og skulle du finde produktet billigere hos en anden dansk forhandler, så matcher vi den altid.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i SMOKE-IT kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos SMOKE-IT

Kigger du forbi SMOKE-IT i Odense, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til dig, dine behov og spørgsmål.

SMOKE-IT overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår vores service og produkter.

Kom forbi SMOKE-IT Odense, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Odense

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

SMOKE-IT Odense

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord