SMOKE-IT Ringkøbing

E-cigaret butik i Ringkøbing

SMOKE-IT Ringkøbing ligger centralt i byen, nærmere betegnet torvegade 5D, 6950 Ringkøbing.

Med parkeringsmuligheder lige bag butikken, kommer du let frem til vores butik i Ringkøbing.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved SMOKE-IT kendt for et stort udvalg af udstyr og e-væsker, og selvfølgelig vores personlige service, som du også vil opleve når du træder ind i SMOKE-IT Ringkøbing.

Vores dygtige personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som du kommer efter.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos SMOKE-IT Ringkøbing finder du udstyr og en masse forskellige væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Hos SMOKE-IT vil vi altid være bedst, ikke kun på vores personlige service, men også vores priser. Så skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den selvfølgelig.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i SMOKE-IT kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos SMOKE-IT

Kigger du forbi SMOKE-IT i Ringkøbing, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

SMOKE-IT overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi SMOKE-IT Ringkøbing, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen og hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Ringkøbing

Bedøm butikken

Mandag: 09:30 - 17:30
Tirsdag:  09:30 - 17:30
Onsdag:  09:30 - 17:30
Torsdag: 09:30 - 17:30
Fredag:   09:30 - 18:00
Lørdag:   09:30 - 14:00
Søndag:  Lukket

SMOKE-IT e cigaret butik ringkøbing

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord