GEjSER Roskilde

E-cigaret butik i Roskilde - Ro's Torv

Hos os finder du de bedste priser på e-cigaretter i Roskilde, og vores hylder bugner af de nyeste og bedste e-cig modeller. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig og svarer glædeligt på små som store spørgsmål inden for dampning og dampeudstyr.

Du finder vores GEjSER tidligere SMOKE-IT butik næsten lige ved indgangen til Ro's Torv. Vores butik er placeret ved siden af Burger King og lige over for Føtex. Butikken ligger på højre hånd, kort efter du er kommet ind af hovedindgangen, så vi er ganske nemme at finde.

Parkering bliver heller ikke meget nemmere. I Ro's Torvs parkeringshus finder du nemlig over 1100 pladser, der er gratis at holde på i op til 2 timer. Det giver dig masser af tid til at foretage dine indkøb hos os.

Måske har du endda tid til at tage et kig forbi de mange andre, fantastiske butikker, du også finder i centret. I centret er der rig mulighed for at få ordet indkøb af mad, tøj og elektronik.

Du finder også flere forskellige caféer og restauranter, hvis sulten pludselig skulle melde sig. Med andre ord har Ro’s Torv, alt hvad hjertet begærer, og mange nyder at besøge centret.

Stort udvalg af e-cigaretter

Vores sortiment af e-juice og aromaer er nu på mere end 400 forskellige varianter. Derfor kan vi næsten garantere, at du kan finde din foretrukne væske til din e-cig i GEjSER Roskilde.

Vi forhandler en lang række mærker såsom 7Sense, Insano, Fcukin' Flava og mange, mange flere. Vi har også alt, hvad man kunne ønske sig inden for hardware. Vi forhandler både helt store MOD's og tanke samt små e-cigaretter til begynderen.

Vi bestræber os altid på at have det bedste og nyeste hardware på hylderne, og du finder alle de store mærker samt de nyeste modeller hos os. Vi forhandler blandt andet velkendte mærker som Joyetech, Eleaf, voopoo og fjör.

Hvis du er nybegynder, og er på udkig efter en e-cigaret, der læner sig op af det, du kender fra almindelig tobaksrygning, kan du i GEjSER  Køge tage et nærmere kig på e-cigaretter som blandt andet Joyetech eGo AiO og KICK MAX.

Det kan være svært at vide, hvad du skal vælge. Derfor hjælper vi dig utroligt gerne, når du er på udkig efter din e-cig i Roskilde.

GEjSER Din e-cig ekspert i Roskilde

Hos GEjSER står vores personale altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilket niveau du er på. Ingen spørgsmål er for store eller små, og vi tager os tid til at give dig råd og vejledning med på vejen.

Personalet i GEjSER  Roskilde har stor erfaring og kendskab til vores brede sortiment. Samtidig følger de med i den konstante udvikling, der sker inden for dampverdenen.

De vil aldrig forsøge at presse noget ned over hovedet på dig, men vil gøre hvad de kan, for at finde netop de produkter, der matcher dig og dine behov.

Vi står altid klar til at tage imod vores kunder med et smil og god betjening, og vi glæder os meget til, at du kigger forbi butikken.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Roskilde - Ro's Torv

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

e cigaret butik roskilde

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord