GEjSER SKAGEN

E-cigaret butik i Skagen

Den første GEjSER butik i Danmark

GEjSER Skagen ligger på Sankt Laurentii Vej 60E midt på gågaden i Skagen.

Hos os vil man altid blive mødt af venlige medarbejdere, som kan vejlede til det helt rigtige valg for netop dig. Vores fokus er kvalitet, ordentlige produkter, bredt udvalg og høj servicegrad. Her kan du altid forvente et ærligt svar og en personlig vejledning.

Vi er omringet af hyggelige butikker og gode caféer, så der er altid noget for enhver smag i Skagen. Det er nemt at komme til GEjSER Skagen, og der er talrige parkeringsmuligheder omkring butikken. 

Kig forbi din e-cigaret ekspert

Vores imødekommende og kompetente personale, tager godt imod dig og sætter en ære i at levere god kundeservice. Vores ansatte er håndplukket, for at give vores kunder de bedste eksperter til at vejlede inden for e-cigaretter og vapes. Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, tilbyder vi dig grundig vejledning på og giver glædeligt en masse gode råd med på vejen.

Tag derfor hellere et kig forbi GEjSER Skagen og få gode råd og vejledning om, hvordan du bruger din e-cigaret. 

Kvaliteten i top - prisen i bund

Hos GEjSER Skagen tilbyder vi altid et bredt udvalg af det nyeste sortiment inden for vape udstyr og e-væsker. Blandt andet har vi kendte e-cigaretmærker som Uwell, Voopoo, Fjör og mange andre. Vi tilbyder Danmarks bedste priser på e-cigaretter, e-væsker og udstyr, og giver os altid tid til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Vi har høje krav til de producenter, der står bag produkterne. Vi har især et tæt samarbejde med producenten Hangsen, der blandt andet giver os indblik i produktionsprocessen. Det sikrer, at de mange produkter vi forhandler, lever op til vores strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi går altså ikke ned på kvalitet – så selvom prisen er i bund, er kvaliteten i top.

Tryg og sikker handel hos GEjSER 

Du er sikret en god og tryg handel, når du handler hos os. GEjSER har Danmarks laveste priser, og skulle du finde varen billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi naturligvis.

Hos os i GEjSER kan du blive en del af vores kundeklub og spare endnu flere penge. Medlemskabet i kundeklubben giver dig nemlig mulighed for at optjene 5% af dine køb på dit kundekort, som du så frit kan benytte i vores mange butikker rundt omkring i landet.

Desuden tilbyder vi to års reklamationsret og tre måneders garanti på alt hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du selvfølgelig altid er i trygge hænder, når du handler hos os.

Så kig ind hos GEjSER Skagen. Vi glæder os til at tage imod dig i butikken!

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Skagen

Mandag: Lukket
Tirsdag:  Lukket
Onsdag:  Lukket
Torsdag: 11:00 - 17:30
Fredag:   11:00 - 17:30
Lørdag:   Lukket
Søndag:  Lukket

gejser e-cigaret butik skagen

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord