SMOKE-IT Svendborg

E-cigaret butik i Svendborg

SMOKE-IT Svendborg er en hyggelig lille butik, på strøget, tæt ved torvet. Butikken er helt sikkert et besøg værd. Har du også lyst til at droppe cigaretterne, så findes der et mindre skadeligt alternativ nemlig damp.

Med flere parkeringsmuligheder rundt om strøget, har du nemt mulighed for at besøge butikken.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved SMOKE-IT kendt for et stort og bredt udvalg af alt fra udstyr til e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i SMOKE-IT Svendborg.

Vores kyndige personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som kunde fortjener.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos SMOKE-IT Svendborg finder du udstyr og væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Hos SMOKE-IT vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i SMOKE-IT kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos SMOKE-IT

Kigger du forbi SMOKE-IT i Svendborg, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

SMOKE-IT overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi SMOKE-IT Svendborg, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Svendborg

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

e cigaret butik svendborg

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord