GEjSER TILST

E-cigaret butik i Tilst

Vores GEjSER Tidl. SMOKE-IT butik i Tilst ligger lige ved siden af Elgiganten. Vi deler bygning med Synoptik og Spangsberg flødeboller og er derfor meget nemme at finde. Her har vi nogle fine, store og lyse lokaler med en stor udstilling af vores store sortiment indenfor e-cigaretter, e-væske og alt det udstyr der hører til.

Forskellige produkter til din e-cigaret

I butikken finder du også vores kæmpe udvalg af væsker. Vi har væsker fra mange forskellige brands, og forhandler både Shake 'N' Vape, færdigblandet e-juice og en masse aromaer. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til e-cigaretter fra alle de store mærker. Vi forhandler blandt andet FJÖR, Uwell, Voopoo samt mange flere.

De bedste priser - både i butikken og online

Husk også, at vi altid har samme sortiment i butik som på hjemmesiden, og du kan derfor få alle dine yndlingsprodukter både i vores butikker og i vores webshop.

Husk med GEjSER’s Kundeklub, spare du 5 procent af alle handler op på en konto, som kan bruges i alle vores butikker i landet. Som medlem af kundeklubben bliver alle dine kvitteringer også gemt, så du nemt kan få byttet dine vare, uden at skulle lede efter en bon, som blev smidt væk for måneder siden. * Kundeklubben gælder ikke hjemmesiden

Vores yderst professionelle personale står altid klar til at hjælpe dig som kunde, så du får en god oplevelse, men også al den hjælp og vejledning du har behov for. Vi tager os altid god tid til hver enkelt kunde, så vi er sikre på, at kunden er klædt godt på til at gå hjem og igangsætte deres rygestop.

Vi prismatcher også alle andre butikker, hvilket du kan læse mere om Her

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Tilst, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi GEjSER Tilst, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Tilst

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

gejser e cigaret butik tilst

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord