GEjSER VALBY

E-cigaret butik i Valby Spinderiet

GEjSER Valby (tidl. SMOKE-IT) finder du i Spinderiet, på Porcelænstorvet lige ved siden af Pieces og Frisør Pil. Dette er altså en central lokation midt i 2500 Valby, der er nem at komme til, når du skal finde din nye e-cigaret.

GEjSER i Spinderiet finder du på Valby Torvegade, centralt i Valby og det er derfor nemt at komme til både på gåben, cykel, med bus, metro eller bil. Spinderiet har et stort P-hus med gode parkeringsmuligheder. Derudover tilbyder de endda gratis parkering de første 2 timer, og derefter parkering til yderst fordelagtige priser. GEjSER i Valby har desuden åben både lørdag og søndag, så står du et sted i København en weekend og skal bruge væske eller brændere, så kan du altid tage et smut til vores butik i hjertet af Valby. Du kan se alle butikkens åbningstider her på siden.

GEjSER har butikker i hele Danmark, så har du ikke mulighed for at besøge vores butik i Valby, kan du få et overblik over alle vores butikker HER.

GEjSER har butikker både midt inde i København og i byer som Glostrup, Greve og Ballerup, og vi har den samme gode service, og de samme produkter i alle vores butikker, uanset om du ender i 2500 Valby, København midtby eller sågar i vores butik i Skagen. Kan du ikke komme til en fysisk butik, kan du også altid gøre brug af vores webshop, hvor du vil opleve den samme gode service, som vi har i vores butikker. 

GEjSER - Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved GEjSER kendt for et stort udvalg afe-cigaretter og e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER midt i 2500 Valby. Vores dygtige og søde personale kan guide dig igennem de spørgsmål du måtte have, uanset om det er vedrørende din nye e-cigaret, e-væske, eller bare om damp generelt. Vi garanterer samtidig, at vi altid giver dig den service du som kunde fortjener. Så kom endelig for vores butik i Spinderiet på Valby Torvegade, når du skal have ny e-cigaret.

Kvaliteten er i top – prisen er i bund

Hos GEjSER Valby finder du både udstyr og væsker til din e-cigaret, både til den nye damper og den mere erfarne damper. 

Hos GEjSER vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde din nye e-cigaret billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den. Dette gælder alle vores produkter, så uanset om det er en e-cigaret, e-væske eller tilbehør, så vil vi være de billigste.

Du kan læse mere om vores vilkår for prismatch HER.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene bonus på din konto. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra. 

OBS. Bonus optjenes ikke, hvis der gives kontant rabat, f.eks ved prismatch!

Altid tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Valby næste gang du skal have dig en e-cigaret, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver til din nye e-cigaret.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware - både på e-cigaretter, tanke, brændere og opladere. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår e-væske, din e-cigaret og selvfølgelig også service.

Husk at vi hos GEjSER ikke betjener personer under 18, så tag for en sikkerheds skyld ID med, hvis du er vant til at blive spurgt om ID.

Kom forbi GEjSER Valby, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Valby

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

e cigaret butik valby

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord