GEjSER VALBY

E-cigaret butik i Valby spinderiet

GEjSER (tidl. SMOKE-IT) Valby i Spinderiet finder du på Porcelænstorvet lige ved siden af Pieces og Frisør Pil. Dette er altså en god, central lokation, der er nem at komme til.

Spinderiet ligger centralt i Valby og er derfor nemt at komme til både på gåben, cykel, med bus, metro eller bil. Spinderiet har et stort P-hus med gode parkeringsmuligheder. Derudover tilbyder de endda gratis parkering de første 2 timer, og derefter parkering til yderst fordelagtige priser.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved GEjSER kendt for et stort udvalg af udstyr og e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER Valby.

Vores dygtige og søde personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som kunde fortjener.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER  Valby finder du udstyr og væsker til både den nye damper og den mere erfarne damper. 

Hos GEjSER vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Valby, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi GEjSER Valby, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Valby

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

e cigaret butik valby

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord