GEjSER VANLØSE

E-cigaret butik i Kronen Vanløse

GEjSER Tidl. SMOKE-IT Vanløse ligger i butikscenteret Kronen på Vanløse torv 1, 2720 Vanløse, ved siden af S-tog stationen. Inde i centeret ligger butikken i stueplan, overfor Matas, lige til højre for hovedindgangen.

Kronen tilbyder gode og bekvemmelige P-muligheder, i den store P-kælder under Kvickly.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved GEjSER kendt for et bredt udvalg af udstyr og e-væsker, og selvfølgelig vores gode kundeserviceservice, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER Vanløse.

Vores dygtige personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som kunde fortjener.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER Vanløse finder du udstyr og væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Hos GEjSER vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Vanløse, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi GEjSER Vanløse, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i GEjSER Vanløse

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

GEjSER e-cigaret og e-væske butik vanløse

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord