GEjSER Viborg

E-cigaret butik i Viborg

GEjSER tidligere SMOKE-IT Viborg har til huse i Vestergade 11, 8800 Viborg, og ligger dermed lige i hjertet af domkirkebyen.

Kommer du i bil, og skal parkere i umiddelbar nærhed, er der et hav af parkeringsmuligheder. I Viborg centrum er der både mulighed for at finde gratis parkeringspladser med tidsbegrænsning og betalingsparkering.

Din ekspert i e-cigaretter

GEjSER er kendt for et bredt udvalg af hardware, shake 'n' vape, aroma og færdigblandede e-væsker. Derudover vil du i GEjSER Viborg, opleve den gode service og høje standard, som kendetegner vores butikker.

Personalet i GEjSER Viborg står altid klar, til at hjælpe dig, uanset hvilke spørgsmål du skulle have.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER Viborg vil du altid kunne finde en e-cigaret og en e-væske der falder i din smag. 

GEjSER sætter en ære i, altid at være de bedste i branchen. Dette gælder både service, og ikke mindst priser. Derfor har vi også prismatch i alle vores butikker. Finder du et  produkt billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Derudover har du også mulighed for at tilmelde dig GEjSER kundeklub, og optjene penge på din konto. Med et medlemskab i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og din opsparing kan ved senere køb trækkes fra. (Dette gælder ikke i forvejen nedsatte varer).

Tryg og sikker handel hos GEjSER

I GEjSER i Viborg, har du altid mulighed for at finde sagkyndigt personale, der kan hjælpe dig . Har du spørgsmål til vores produkter, eller blot e-cigaretter og damp generelt, så er der hjælp at hente. Personalet i Viborg vil altid have tid til dig.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kig ind forbi GEjSER Viborg, hvor personalet vil se frem til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Personalet i GEjSER Viborg

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

e-cigaret butik viborg

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord