GEjSER Viborg (SMOKE-IT)

E-cigaret butik i Viborg

Åbningsdato: 28. Maj

SMOKE-IT Viborg har til huse i Vestergade 11, 8800 Viborg, og ligger dermed lige i hjertet af domkirkebyen.

Kommer du i bil, og skal parkere i umiddelbar nærhed, er der et hav af parkeringsmuligheder. I Viborg centrum er der både mulighed for at finde gratis parkeringspladser med tidsbegrænsning og betalingsparkering.

Din ekspert i e-cigaretter

SMOKE-IT er kendt for et bredt udvalg af hardware, shake 'n' vape, aroma og færdigblandede e-væsker. Derudover vil du i SMOKE-IT Viborg, opleve den gode service og høje standard, som kendetegner vores butikker.

Personalet i SMOKE-IT Viborg står altid klar, til at hjælpe dig, uanset hvilke spørgsmål du skulle have.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos SMOKE-IT Viborg vil du altid kunne finde en e-cigaret og en e-væske der falder i din smag. 

SMOKE-IT sætter en ære i, altid at være de bedste i branchen. Dette gælder både service, og ikke mindst priser. Derfor har vi også prismatch i alle vores butikker. Finder du et  produkt billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Derudover har du også mulighed for at tilmelde dig SMOKE-IT kundeklub, og optjene penge på din konto. Med et medlemskab i SMOKE-IT kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og din opsparing kan ved senere køb trækkes fra.

Tryg og sikker handel hos SMOKE-IT

I SMOKE-IT i Viborg, har du altid mulighed for at finde sagkyndigt personale, der kan hjælpe dig . Har du spørgsmål til vores produkter, eller blot e-cigaretter og damp generelt, så er der hjælp at hente. Personalet i Viborg vil altid have tid til dig.

SMOKE-IT overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kig ind forbi SMOKE-IT Viborg, hvor personalet vil se frem til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Personalet i SMOKE-IT Viborg

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

e-cigaret butik viborg

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord