Joyetech - eGo AIO Pod Kit pris: 229.95

Joyetech - eGo AIO Pod Kit

229,95 kr.
Inkl. moms
 • Joyetech har opdateret modellen og lanceret eGo "AIO" Pod med USB-C og pods i stedet for coils.
 • eGo Pod er en lille og kompakt e-cigaret med 1700 mAh batteri og LED batteri-indikator.
 • Tanken på eGo Pod er en pod, der kombinerer tank og coil, så du ikke behøver at skifte coils.
 • Pods kan købes som tilbehør, og e-cigaretten tændes og slukkes med 5 hurtige klik på knappen.
 • OBS. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. 
409690-001
Farve: Sort
Antal


Din ordre afsendes om:

Joyetech eGo AIO Pod

De fleste dampere kender den klassiske Joyetech eGo AIO e-cigaret. En, i dag, "ældre" model, som dog stadig er blandt de mest populære e-cigaretter for den nye damper. Den har gennem tiderne ofte været det sikre valg, da den er kendt som en af de mest brugervenlige e-cigaretter på markedet. Nu har Joyetech dog viderudviklet den gamle eGo AIO model, og sendt den nye eGo "AIO" Pod på markedet. En, næsten, tro kopi af den originale eGo AIO, men nu både med USB-C for hurtigere opladning, og med pods i stedet for de klassiske coils.

Er du nybegynder og på udkig efter din første damper, så vil den nye eGo Pod, være et fornuftigt valg, hvis det ikke skal være kompliceret.

Med en vægt på 50g og en højde på 13.5cm, er Joyetech eGo Pod et lille, kompakt og diskret batteri, men har, på trods af størrelsen, en lang batteriholdbarhed. Med  1700mah batteri, kan du holde dig kørende hele dagen. Når du holder knappen nede for at dampe, vil en LED batteri-indikator fortælle dig, hvornår det er tid til en opladning.

Påfyldning af e-væske og udskiftning af coils:

"Tanken" på Joyetech eGo Pod er, som navnet antyder, ikke en tank som vi normalt kender det, men en pod. Det betyder i bund og grund, at tank og coil er kombineret, så du behøver ikke sidde og fedte med coils når det er tid til at skifte. Du tager simpelthen bare hele podden af, og smider den i affald, fylder en ny pod op med væske, og sætter den på din Joyetech eGo Pod. Vent derefter ca. 10-15 minutter, og så er du klar til at dampe videre.

Joyetech eGo Pod har et simpelt påfyldningssystem, som desuden er børnesikret. I bunden af podden, sidder en lille dyse, som du kender det fra en lighter. Alt du skal gøre er blot at, sætte spidsen af din flaske med væske på, trykke dysen ned mens du let trykker på flasken, og podden bliver så langsomt fyldt op med væske.

OBS! Vær opmærksom på ikke at trykke for hårdt, så du undgår væsken flyder ved siden af. Podden er lavet til både freebase nikotin og til nikotinsalt og den kan indeholde 2ml væske, og overholder dermed gældende lovgivning.

Hver gang du skifter til en ny pod, anbefaler vi at du tager 2 lange sug uden at trykke på knappen efter påfyldning. Dette er for at suge e-væske ind i coilen, så den bliver gennemvædet. Derefter bør du lade din e-cigaret stå i cirka 10-15 minutter, uden at tage den i brug. Dette hjælper til, at din brænder ikke begynder at smage brændt allerede fra starten.

Pods/tanke kan købes HER. - Eller under "TILBEHØR" lige over knappen "Læg i kurv".

Tænd og sluk Joyetech eGo Pod:

Giv knappen 5 hurtige klik. Herefter vil knappen blinke, og din Joyetech Ego Pod er nu tændt. Når du har dampet færdig og det er tid til at slukke den, så er det blot 5 klik igen.

Joyetech eGo Pod sættet indeholder:

1 stk Joyetech eGo Pod e-cigaret (1700 mAh)
1 stk eGo Pod (1,2Ω)
1 stk USB-C opladerkabel
1 stk blandingsflaske (Specieldesignet til at påfylde væske på eGo Pod)
1 stk brugervejledning
1 stk garantibevis

Advarsler:

- Batterier skal efter brug afleveres på genbrug station, i batteri skraldespand eller lignende

- Må ikke udsættes for ekstrem varme, kulde eller vand

- Har du tabt eller på anden måde skadet dit batteri, anbefaler vi du bortskaffer det

- Brug aldrig ukurante e-cigaretter, batterier og opladere. Du kan læse mere omkring batterisikkerhed ved at klikke HER.

Er du stadigvæk i tvivl omkring batterisikkerhed, er du mere en velkommen til at besøge en af vores butikker. Her kan vores dygtige personale, komme nærmere ind på sikkerheden omkring batterierne.

Specifikationer

 • Komplet kit
 • 11,4 W
 • 3,7 V
 • 1,2 ohm POD modstand
 • .1700 mAh
 • 2 ml. tank
 • USB-C
 • TPD Godkendt

Strømindikation

Mindre end 20% strøm tilbage Rød Mellem 20 og 60% strøm tilbage Blå Mellem 60 og 100% strøm tilbage Grøn

Joyetech
409690-001

Produktinformation

Type
E-cigaret
mAh
1700
Ohm
1.2
Mærke
Joyetech
Farve
Blå
Rainbow
Sort
Sølv
Egenskab
Genopladelig
Pass-through
Velegnet til
Begynderen
Tank type
Pod
Batteri(er)
Indbygget batteri
Registreret ved Sikkerhedsstyrelsen
Ja
EC-ID
03491-22-10032
Ny