Pods

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 19 produkter.

Viser 1-16 of 19 vare(r)

Aktive filtre

FJÖR - podX Pods

Pris 69,95 kr.
FJÖR - podX Pod (2-pakning) er specielt designet til dampere, der ønsker en simpel og let anvendelig løsning. FJÖR - podX pods har en...

VooPoo - PnP Pod Tank

Pris 199,95 kr.
PnP Pod tank fra VooPoo gør det muligt at bruge PnP-pods til Drag X og V-Suit, og alle PnP-coils fra VooPoo på de fleste mods. Fordelen ved...

Pods

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige pods og pod-systemer. En pod er en damper, der er velegnet til nybegynderen. Det vil sige til dig, der ikke har interesse i at kaste dig ud i en avanceret e-cigaret, men ikke har den store erfaring på området.

Pods er forholdsvis nye spillere på markedet, og derfor kan der være behov for at lære pod-systemet at kende. Du kan nedenfor vælge mellem flere forskellige modeller og brands. Du kan også læse meget mere om, hvad pod-systemer er.

Hvad er et pod-system?

I et pod-system er tanken implementeret, og den sidder altså ikke oven på batteriet, som er tilfældet med mange af de almindelige e-cigaretter. Du kan finde pods og pod-systemer med og uden e-væske. De fleste pods med e-væske bliver også kaldt for ’præfyldte pods’, mens de almindelige blot kaldes for ’pods’. Dog er det altid en god idé at læse mere om de enkelte modeller under hver produktbeskrivelse.

Pods fås i forskellige smagsvarianter og modeller, og der er typisk et produkt, som lever op til det, du søger efter. I nogle pods kan du også skifte tanken ud med en ny, hvis den bliver slidt. Du bruger en pod ved at klikke den fast på batteriet.

Den såkaldte tank er en plastikbeholder, der som sagt sidder inde i batteriet. Den kaldes for en pod og i dette tilfælde ikke en tank. Den indeholder både en tank, coil og kan indeholde e-væske. Et pod-system adskiller sig derfor på flere områder fra en almindelig e-cigaret, der som regel er mere kompliceret og større end en pod. Det betyder også, at en pod typisk holder i en til to uger, før det bliver nødvendigt at skifte den. Dog kan du gøre lidt for, at dine pods holder i længere tid, for eksempel ved at vedligeholde dem.

Pods for nybegyndere

Flere vælger pods, og årsagen kan være, at pods er relativt simple at betjene og uden for mange features. Det er dog forskelligt fra person til person. Det eneste, der skal til for at få en pod til at virke, er e-juice og eventuelt nikotinsalt alt efter behov. Er du en erfaren damper, kan du også sagtens anvende et pod-system. En pod er nemlig en lille model, der i al sin enkelthed ligner et USB-stik. Den er derfor nem at have med på farten. Pods kan altså være et alternativer til din e-cigaret.

Når du vil skifte en pod, kræver det blot, at du tager den ud af batteriet, som den er placeret indeni. Derefter kan du udskifte den eller fylde den med e-væske. Dog kan der være forskellige systemer, alt efter hvilke pods det drejer sig om.

Nogle af modellerne her på siden kræver for eksempel, at du skubber toppen til side og derefter trykker spidsen af en e-væskeflaske ned i en påfyldningsventil. Derudover er det også en god idé at undersøge, hvor mange milliliter væske det pågældende pod-system kan rumme.

Oplad dine pods

Et pod-system skal lades op løbende. Derfor er det vigtigt, du sørger for at lade det op jævnligt, så det kan tændes når som helst. Det er forskelligt fra model til model, hvor avanceret et pod-system er. Nogle af vores pods har nemlig flere specifikationer end andre – heriblandt auto-sluk-funktion, batteritid, størrelse, farve og meget mere.

Som sagt er de fleste pods og pod-systmer dog ret enkle, men du bør alligevel sætte dig ind i de respektive features og komponenter, før du træffer et valg. Du finder modellerne med en batterilevetid fra 250 mAh til 2100 mAh. Valget afhænger som regel af forbruget.

Hos SMOKE-IT kan du få et bredt udvalg af pods, e-væske og meget andet til dine e-cigaretter. Blandt vores produkter finder du også powerbanks til flere forskellige enheder og meget andet. Gå på opdagelse i vores udvalg af pods med mere allerede  i dag!

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord