GEjSER Fredericia

E-cigaret butik i Fredericia

Velkommen til GEjSER i Fredericia! Vores butik har en central beliggenhed i gågaden, tæt på både Fredericia Bibliotek og Fredericia Musical Teater. Vores dedikerede personale er klar til at svare på alle dine spørgsmål om e-cigaretter og sikre, at du får den service, du fortjener som kunde. 

Stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker

Hos GEjSER er vi kendt for vores store sortiment af både e-cigaretter og e-væsker. Vi tilbyder alt fra udstyr til et bredt udvalg af smagfulde e-væsker. Hos os kan du altid regne med førsteklasses service, ligesom du vil opleve, når du besøger vores butik i Fredericia.

Prismatch og kvalitetssikrede produkter

Vi garanterer prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og sikrer altid, at vores produkter lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Alle vores produkter er nøje anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og er i overensstemmelse med EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben optjener du 5% af dit købsbeløb, som kan anvendes ved køb i vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Ved dit første besøg i vores butikker kan du blive medlem af vores GEjSER kundeklub og nyde en række eksklusive fordele, herunder optjening af 5% tilbage på alle dine køb og nem bonopbevaring. Med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Vi respekterer dit privatliv og sender kun få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi vil sende dig en påmindelse først.

Nem Parkering

I nærheden af butikken finder du gratis gadeparkering med op til 30 minutters parkeringstid. Husk at stille din P-skive! Derudover er der mulighed for parkering i Føtex P-Hus, som ligger ganske tæt på. Så kan den daglige indkøbstur også kombineres med et besøg ved GEjSER i Fredericia.

Besøg GEjSER Fredericia

Kig forbi vores butik i Fredericia og få kompetent rådgivning om din e-cigaret eller e-væske. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butik og gøre vores bedste for at hjælpe dig.

  • Danmarksgade 28B, 7000 Fredericia
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

Bedøm butikken