GEjSER Taastrup

E-cigaret butik i Taastrup

Hos GEjSER Taastrup sætter vi en ære i god kundekontakt og vi ønsker og sikrer, at du bliver vejledt trygt og kompetent – uanset om du er nybegynder eller erfaren damper. Hos os garanterer vi i hvert fald, at du bliver mødt med venlighed og hos os er ingen spørgsmål hverken for store eller for små.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Hos GEjSER Taastrup finder du et stort udvalg af e-cigaretter, MODs, tanke og tilbehør fra kendte mærker som blandt andet Uwell, Voopoo, FJÖR og Vozol. Vi tilbyder kvalificeret og professionel vejledning, og giver os altid tid til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Du finder GEJSER Taastrup i City2 shoppingcentret. City2 er beliggende ved siden af tog- og busstationen, og er lettilgængeligt med indfaldsveje, der forbinder Taastrup med oplandet og motorvejen. City2 har gode parkeringsmuligheder med gratis p-pladser i 4 timer, husk parkeringskiven.

Besøg GEjSER Taastrup

Kig forbi butikken i Taastrup, og få råd og vejledning til din e-cigaret eller e-væske. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

  • City 2 Cityringen 20, 2630 Taastrup
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

Bedøm butikken