GEjSER Kolding Storcenter

E-cigaret butik i Kolding Storcenter

Er du på udkig efter – eller har spørgsmål til din e-cigaret eller dampudstyr - så kig ind forbi din foretrukne e-cigaret forhandler i Kolding Storcenter. Butikken finder du i blå gade, og omkring os finder du også et hav af lækre restauranter og mange forskellige butikker, så udvalget er stort, og Kolding Storcenter er det perfekte sted til din næste shoppetur. Parkeringen er gratis og der med kan du shoppe i alt den tid storcenteret har åbent.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Hos GEjSER Kolding Storcenter har vi et bredt udvalg af e-juice. Det har vi, fordi vi vil sørge for at have et bredt spektrum repræsenteret, når du som kunde sætter ind i jagten på at finde netop din favorit i vores sortiment. Er du eksempelvis til aroma, der er lavet på naturlige aromastoffer uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, er det anerkendte brand Insano værd at kigge nærmere på. Vi tilbyder desuden et stort sortiment af hardware, der både inkluderer helt små startersæt til nybegynderen og selvbyg til den mere erfarne damper, der har mod på udfordring. Vi har derfor alle de store mærker i vores sortiment, såsom Vozol, VOOPOO, FJOR, UWELL og mange, mange flere.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Butikken finder du i blå gade, og omkring os finder du også et hav af lækre restauranter og mange forskellige butikker, så udvalget er stort, og Kolding Storcenter er det perfekte sted til din næste shoppetur. Parkeringen er gratis og der med kan du shoppe i alt den tid storcenteret har åbent.

Besøg GEjSER i Kolding Storcenter

Kig forbi butikken i Kolding Storcenter, og få råd og vejledning til din e-cigaret eller e-væske. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

  • Skovvangen 42, 6000 Kolding
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

Bedøm butikken