GEjSER Kolding Storcenter

E-cigaret butik i Kolding Storcenter

Er du på udkig efter – eller har spørgsmål til din e-cigaret eller dampudstyr - så kig ind forbi din foretrukne e-cigaret forhandler i Kolding Storcenter

Butikken finder du i blå gade, og omkring os finder du også et hav af lækre restauranter og mange forskellige butikker, så udvalget er stort, og Kolding Storcenter er det perfekte sted til din næste shoppetur. Parkeringen er gratis og der med kan du shoppe i alt den tid storcenteret har åbent.

Stort udvalg af e-cigaretter og e-juice

Hos GEjSER Kolding Storcenter har vi et bredt udvalg af e-juice. Det har vi, fordi vi vil sørge for at have et bredt spektrum repræsenteret, når du som kunde sætter ind i jagten på at finde netop din favorit i vores sortiment.

Er du eksempelvis til aroma, der er lavet på naturlige aromastoffer uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, er det anerkendte brand Insano værd at kigge nærmere på.

Vi tilbyder desuden et stort sortiment af hardware, der både inkluderer helt små startersæt til nybegynderen og selvbyg til den mere erfarne damper, der har mod på udfordring. Vi har derfor alle de store mærker i vores sortiment, såsom JoyeTech, VOOPOO, FJOR, UWELL og mange, mange flere.

Køb e-cigaretter i Kolding Storcenter

I vores GEjSER butik i Kolding Storcenter gør vi meget ud af kundeservice. Derfor har vi et kyndigt og professionelt personale, som altid står klar til at hjælpe med de udfordringer, du som kunde måtte have med e-cigaretter eller dampudstyr.

Vores medarbejdere har stor viden og erfaring på området, og bruger alle forskelligt udstyr i det daglige, netop for at kunne guide vores kunder bedst muligt. Hvad enten du har store eller små spørgsmål, tager vores medarbejder imod dig med åbne arme, og vil gøre alt for, at du føler dig velkommen i GEjSER Kolding Storcenter.

Vi er klar over, at det især som nybegynder kan virke uoverskueligt at vælge imellem de mange forskellige produkter, som du måske har læst om på vores webshop. Så uanset om du er ny eller garvet damper, skal du ikke tøve med at kigge forbi os, når du er på udkig efter udstyr til din e-cigaret i Kolding Storcenter.

GEjSER Bedste pris og kvalitet

Hos GEjSER Kolding Storcenter er det ingen undtagelse – vi har Danmarks bedste priser på e-cigaretter, e-væsker og dampudstyr. Skulle du risikere at finde vores produkter billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi endda. Så vi lyver ikke, når vi siger, at vi har de bedste priser på e-cigaretter i Kolding Storcenter.

Men selvom vi har skruet prisen helt i bund, kan du godt skrue op for dine forventninger. Vi har nemlig nøje udvalgt vores produkter, således at vores sortiment kun repræsenterer produkter af højeste kvalitet. Vi har høje krav til vores forhandlere og går ikke på kompromis med kvaliteten.

For at sikre en høj kvalitet har vi eksempelvis et tæt samarbejde med Hangsen-producenten. Hangsen giver os et godt indblik i deres produktion, og det vil sige, at vi er sikre på, at vores produkter lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Du kan altså trygt handle alt dit udstyr til e-cigaretter i GEjSER Kolding Storcenter.

Så kig ind forbi GEjSER Kolding Storcenter og find præcis den e-juice og det dampudstyr, som passer til dig! Vi glæder os meget til at se dig i vores hyggelige butik, og står altid klar med god vejledning.

Med venlig hilsen
Team GEjSER Kolding Storcenter

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

gejser e cigaret butik kolding storcenter
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord