GEjSER Randers Storcenter

E-cigaret butik i Randers Storcenter

Hos GEjSER, tilbyder vi byens bedste priser på e-cigaretter i Randers Storcenter. Hylderne bugner med alt du kan komme i tanke om til din e-cigaret. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig og svarer glædeligt på små som store spørgsmål inden for dampning og dampeudstyr.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Her hos GEjSER i Randers Storcenter har vi altid fuldt sortiment, og bestræber os på at have alle varer hjemme og repræsenteret på hylderne. Vi sørger også for hele tiden at følge med udviklingen og får derfor løbende de nyeste og bedste produkter hjem, så vi kan tilbyde vores kunder den højeste kvalitet til helt skarpe priser.Vi har alle de store mærker i vores sortiment, og du finder blandt andre Uwell, Voopoo, Fjör og mange, mange flere.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

GEjSER i Randers Storcenter finder du på merkurvej 55, 8960 Randers. GEjSER butikken ligger ved informationen og er derfor meget nem at smutte forbi, hvis du alligevel er ude og shoppe i centeret. Det er nemt at komme til og fra butikken både med offentlig transport og ved brug af en af storcenterets 1800 gratis parkeringspladser. 

Besøg GEjSER Randers Storcenter

Kig forbi butikken i Randers Storcenter, og få råd og vejledning til din e-cigaret eller e-væske. Vi går rigtig meget op i, at du som kunde får den allerbedste oplevelse, når du kommer ind i vores butik her i Randers Storcenter. Vi sørger for altid at have et venligt og smilende personale, der er klædt på til at kunne hjælpe dig.

  • Merkurvej 55, 8960 Randers SØ
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

Bedøm butikken