GEjSER Randers Storcenter

E-cigaret butik i Randers Storcenter

Hos GEjSER, tilbyder vi byens bedste priser på e-cigaretter i Randers Storcenter. Hylderne bugner med alt du kan komme i tanke om til din e-cigaret. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig og svarer glædeligt på små som store spørgsmål inden for dampning og dampeudstyr.

Find GEjSER Randers Storcenter 

GEjSER i Randers Storcenter finder du på merkurvej 55, 8960 Randers. GEjSER butikken ligger ved informationen og er derfor meget nem at smutte forbi, hvis du alligevel er ude og shoppe i centeret. Det er nemt at komme til og fra butikken både med offentlig transport og ved brug af en af storcenterets 1800 gratis parkeringspladser. 

Snak med e-cigaret eksperter i Randers Storcenter

Vores personale har stor erfaring inden for dampning, og de ved, hvilke tendenser der rør sig i dampverdenen. Uanset om du er nybegynder med mange spørgsmål, eller du er en erfaren damper med helt konkrete spørgsmål til avanceret udstyr, står vores medarbejdere klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi har kun eksperter ansat, der ved alt, hvad der er værd at vide omkring e-cigaretter, men som også kan vejlede nye kunder til at finde lige præcis den e-cigaret, der passer allerbedst til netop dem.

Vi går rigtig meget op i, at du som kunde får den allerbedste oplevelse, når du kommer ind i vores butik her i Randers Storcenter. Vi sørger for altid at have et venligt og smilende personale, der er klædt på til at kunne hjælpe dig. Alle er velkommen, og der er ingen spørgsmål, der er for små, til at vi tager os tid til at besvare dem.

Et stort udvalg af e-cigaretter i Randers Storcenter

Her hos GEjSER i Randers Storcenter har vi altid fuldt sortiment, og bestræber os på at have alle varer hjemme og repræsenteret på hylderne. Vi sørger også for hele tiden at følge med udviklingen og får derfor løbende de nyeste og bedste produkter hjem, så vi kan tilbyde vores kunder den højeste kvalitet til helt skarpe priser.

Vi har alle de store mærker i vores sortiment, og du finder blandt andre Uwell, Voopoo, Fjör og mange, mange flere. Kom endelige en tur forbi for at få en hyggelig snak eller for at kigge på din nye e-cigaret. Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER i Randers Storcenter 

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

gejser e-cigaret butik randers
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord