GEjSER RingStedet

E-cigaret butik i RingStedet Storcenter

Hos GEjSER RingStedet finder du en lang række produkter fra diverse kvalitetsmærker. Selvom kvaliteten er i top, har vi skruet prisen helt i bund, og vi tilbyder dig de bedste priser på e-cigaretter i RingStedet året rundt.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Vi tilbyder et bredt udvalg af e-cigaretter, og vi bestræber os på altid at have det bedste og nyeste hardware repræsenteret på hylderne. Vi forhandler velkendte mærker som FJÖR, UWELL, Joyetech og VOOPOO. Det kan være svært at vide, hvad der er det rette valg for dig, og derfor hjælper vi dig utroligt gerne, når du kigger forbi GEjSER RingStedet.

Hvis du er nybegynder, og er på udkig efter en e-cigaret, der læner sig op af det, du kender fra almindelig tobaksrygning, kan du i GEjSER RingStedet tage et nærmere kig på e-cigaretter som blandt andre FJÖR og Vozol.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Du finder GEjSER RingStedet på Klosterparks Allé 10 i Ringsted, tæt på Ringsted sygehus og motorvejen. Det er muligt at parkere lige uden for døren på deres 400 gratis parkeringspladser eller med bus 401 fra Ringsted station som går lige til døren.

Besøg GEjSER RingStedet

Kig forbi butikken i RingStedet, og få råd og vejledning til din e-cigaret eller e-væske. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

  • Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  11:00 - 15:00

Bedøm butikken