GEjSER RingStedet Storcenter

E-cigaret butik i RingStedet Storcenter

Hos GEjSER RingStedet finder du en lang række produkter fra diverse kvalitetsmærker. Selvom kvaliteten er i top, har vi skruet prisen helt i bund, og vi tilbyder dig de bedste priser på e-cigaretter i RingStedet året rundt.

Vi sælger alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med dit rygestop - lige fra e-cigaretter til e-juice og reservedele. Du finder GEjSER RingStedet på Klosterparks Allé 10 i Ringsted, tæt på Ringsted sygehus og motorvejen. Det er muligt at parkere lige uden for døren på deres 400 gratis parkeringspladser eller med bus 401 fra Ringsted station som går lige til døren.

Stort udvalg af e-væsker til din e-cigaret

I GEjSER RingStedet finder du alt det, du kan komme i tanke om til din e-cigaret. 

Oplev et stort udvalg af e-cigaretter i RingStedet

Vi tilbyder et bredt udvalg af e-cigaretter, og vi bestræber os på altid at have det bedste og nyeste hardware repræsenteret på hylderne. Vi forhandler velkendte mærker som FJÖR, UWELL, Joyetech og VOOPOO. Det kan være svært at vide, hvad der er det rette valg for dig, og derfor hjælper vi dig utroligt gerne, når du kigger forbi GEjSER RingStedet.

Hvis du er nybegynder, og er på udkig efter en e-cigaret, der læner sig op af det, du kender fra almindelig tobaksrygning, kan du i GEjSER RingStedet tage et nærmere kig på e-cigaretter som blandt andre FJÖR og VOOPOO.

Foretrækker du i stedet en stor mængde damp, men stadig en diskret størrelse e-cigaret, kan du prøve kræfter med modeller som UWELL. Vi følger med i de nyeste tendenser inden for dampverdenen og deler glædeligt ud af vores viden. Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, har GEjSER RingStedet, hvad du leder efter.

GEjSER: Din e-cigaret ekspert i RingStedet

Er du nysgerrig, eller vil du gerne vide mere om det at dampe, så kig ind til din e-cigaret-ekspert i RingStedet. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring inden for dampning, og vi ved, hvad der rør sig på området.

Vi har stort kendskab til vores mange produkter, og vi vil gøre, alt hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål. Når du kigger forbi GEjSER RingStedet bliver du mødt med smil og imødekommenhed, uanset om du er garvet eller ny-damper. Om du foretrækker store eller små e-cigaretter, meget eller lidt damp, mange eller få funktioner, har GEjSER RingStedet de produkter og den ekspertise der skal til for at finde det dampeudstyr, der passer til dig.

Kig ind forbi til en god snak. Vi glæder os meget til at se dig!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER RingStedet

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 17:00

gejser e cigaret butik ringsted
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord