GEjSER Aalborg C

E-cigaret butik i Aalborg C

Hos GEjSER i Aalborg C er et af vores primære mål at have så kompetent et personale som overhovedet muligt. Vi håndplukker vores ansatte, så vi kan yde dig den allerbedste kundeservice, uanset om du er nybegynder eller erfaren damper. Glæd dig til at møde både butik og vores engagerede medarbejdere.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Vi er ved GEjSER kendt for et stort og bredt udvalg af alt fra udstyr til e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER Aalborg.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Grundet den centrale placering af vores butik i Aalborg på Algade er det altid nemt at komme forbi både butik og andre nærtliggende fornøjelser. Der er gode busforbindelser samtidig med, at den centrale placering gør, at butikken er i gå- eller cykelafstand fra det meste. Tre minutters gang fra butikken finder man betalings p-pladser, og Sallings P-hus er under ti minutter væk til fods. I kvarteret omkring GEjSER Aalborg er der mange små, hyggelige caféer og andre butikker.

Besøg GEjSER Aalborg C

Kom ind forbi GEjSER Aalborg. Vi står klar med et stort udvalg af e cigaretter og tilbehør, hvis du er på udkig efter noget til din e-cigaret i Aalborg. Vi glæder os til at se dig i butikken!

  • Algade 32, 9000 Aalborg
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

Bedøm butikken