GEjSER Aalborg C

E-cigaret butik i Aalborg C

Hos GEjSER (SMOKE-IT) i Aalborg C er et af vores primære mål at have så kompetent et personale som overhovedet muligt. Vi håndplukker vores ansatte, så vi kan yde dig den allerbedste kundeservice, uanset om du er nybegynder eller erfaren damper. Glæd dig til at møde både butik og vores engagerede medarbejdere.

Tag derfor hellere end gerne en tur forbi GEjSER i Aalborg og få gode råd og vejledning om, hvordan du bruger din e-cigaret eller lad vores behjælpelige personale hjælpe dig med at finde de e cigaretter og udstyr, der passer bedst til dig. 

Vores butik GEjSER i Aalborg C er placeret centralt i byen. Den ligger på hjørnet mellem gågaden Algade og Østerågade. Her finder du en af vores flotte butikker med et stort udvalg inden for alt til e-cigaretter.

Grundet den centrale placering af vores butik i Aalborg på Algade er det altid nemt at komme forbi både butik og andre nærtliggende fornøjelser. Der er gode busforbindelser samtidig med, at den centrale placering gør, at butikken er i gå- eller cykelafstand fra det meste.

Tre minutters gang fra butikken finder man betalings p-pladser, og Sallings P-hus er under ti minutter væk til fods. I kvarteret omkring GEjSER Aalborg er der mange små, hyggelige caféer og andre butikker.

Så hvis du kommer forbi butikken og har lidt tid i overskud, så kan tiden med fordel bruges til lidt shopping eller noget lækkert mad.

Din ekspert i e-cigaretter

Vores personale er yderst kompetente inden for feltet, og de kan derfor yde den allerbedste service for dig hele vejen igennem – uanset om du er øvet, eller lige er startet med at bruge e-cigaretter. Derudover kan du altid være sikker på, at loven er overholdt hos GEjSER, hvilket vil sige, at ingen produkter med ulovlige smagsstoffer vil blive solgt hos os. Ulovlige smagsstoffer er alle typer aromaer med smag af andet end tobak eller menthol.

Derfor er du altid velkommen forbi, hvor vi hellere end gerne bidrager med råd, hjælp og vejledning, så du kan få den bedste oplevelse med din e-cigaret.

Gode handelsbetingelser hos GEjSER

Hos GEjSER  i Aalborg kan du blive en del af vores kundeklub. Medlemskabet i kundeklubben giver dig mulighed for at optjene 5% af dine køb på dit kundekort, som du frit kan afbenytte i alle vores mange butikker rundt omkring i landet.

Desuden tilbyder vi to års reklamationsret samt tre måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og overholder gældende EU-retningslinjer, så du er i trygge hænder hos os.

Kom ind forbi GEjSER Aalborg. Vi står klar med et stort udvalg af e cigaretter og tilbehør, hvis du er på udkig efter noget til din e-cigaret i Aalborg. Vi glæder os til at se dig i butikken!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Aalborg

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

GEjSER ecigaret butik Aalborg

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord