GEjSER Århus C

E-cigaret butik i Århus C

GEjSER Århus var ikke bare vores første GEjSER butik, men også den første e-cigaret butik i hele Danmark. Vi var altså de første med fysiske butikker, der forhandlede e-væsker, vape, tanke og andet udstyr til e-cigaretter. Den nære kontakt med vores kunder har givet os ekstra stor erfaring på området, og GEjSER Århus blev startskuddet til vores forretningseventyr.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Hos GEjSER Århus tilbyder vi altid et bredt udvalg af det nyeste sortiment inden for vape udstyr og e-væsker. Blandt andet har vi kendte e-cigaretmærker som VooPoo, UWELL Innokin, Vozol, FJÖR og mange andre. Vi tilbyder Danmarks bedste priser på e-cigaretter, e-væsker og udstyr, og giver os altid tid til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

GEjSER Århus på Sønder Allé ligger tæt ved Rådhuspladsen og Aros Kunstmuseum. Sønder Allé er en sidegade til strøget og ligger derfor kun få meter fra det mest besøgte strøg i Jylland. Vi er omringet af hyggelige butikker, store shoppingcentre og gode caféer, så der er altid noget for enhver smag i Aarhus. Det er nemt at komme til GEjSER Århus, og der er talrige parkeringsmuligheder, hvad enten man ønsker parkeringshus eller gader og stræder. Af parkeringscentre kan der blandt andre nævnes Scandinavian Center, Bruuns Galleri, Magasin og Salling, men det er også muligt at stille sin bil i en af Århus’ hyggelige små gader. Husk at være opmærksom på, og der skal købes billet eller stilles P-skive. Endeligt kan man også nemt tage tog og bus eller Letbanen som også holder ganske tæt på.

Besøg GEjSER Århus C

Hos os vil man altid blive mødt af venlige medarbejdere, som kan vejlede til det helt rigtige valg for netop dig. Vores fokus er kvalitet, ordentlige produkter, bredt udvalg og høj servicegrad. Her kan du altid forvente et ærligt svar og en personlig vejledning.

  • Sønder Allé 3, 8000 Aarhus C
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

Bedøm butikken