GEjSER Aarhus C

E-cigaret butik i Aarhus C

Den første e-cigaret butik i Danmark

GEjSER Tidl. SMOKE-IT Århus var ikke bare vores første GEjSER butik, men også den første e-cigaret butik i hele Danmark. Vi var altså de første med fysiske butikker, der forhandlede e-væsker, vape, tanke og andet udstyr til e-cigaretter. Den nære kontakt med vores kunder har givet os ekstra stor erfaring på området, og GEjSER Århus blev startskuddet til vores forretningseventyr.

GEjSER Århus på Sønder Allé ligger tæt ved Rådhuspladsen og Aros Kunstmuseum. Sønder Allé er en sidegade til strøget og ligger derfor kun få meter fra det mest besøgte strøg i Jylland.

Hos os vil man altid blive mødt af venlige medarbejdere, som kan vejlede til det helt rigtige valg for netop dig. Vores fokus er kvalitet, ordentlige produkter, bredt udvalg og høj servicegrad. Her kan du altid forvente et ærligt svar og en personlig vejledning.

Vi er omringet af hyggelige butikker, store shoppingcentre og gode caféer, så der er altid noget for enhver smag i Aarhus. Det er nemt at komme til GEjSER Århus, og der er talrige parkeringsmuligheder, hvad enten man ønsker parkeringshus eller gader og stræder. Af parkeringscentre kan der blandt andre nævnes Scandinavian Center, Bruuns Galleri, Magasin og Salling, men det er også muligt at stille sin bil i en af Århus’ hyggelige små gader. Husk at være opmærksom på, og der skal købes billet eller stilles P-skive. Endeligt kan man også nemt tage tog og bus eller Letbanen som også holder ganske tæt på.

Kig forbi din e-cigaret ekspert

Vores imødekommende og kompetente personale, tager godt imod dig og sætter en ære i at levere god kundeservice. Vores ansatte er håndplukket, for at give vores kunder de bedste eksperter til at vejlede inden for e-cigaretter og vapes. Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, tilbyder vi dig grundig vejledning om vores produkter, og giver glædeligt en masse gode råd med på vejen.

Kvaliteten i top - prisen i bund

Hos GEjSER Århus tilbyder vi altid et bredt udvalg af det nyeste sortiment inden for vape udstyr og e-væsker. Blandt andet har vi kendte e-cigaretmærker som Joyetech, Eleaf, Innokin, FJÖR og UWELL og mange andre. Vi tilbyder Danmarks bedste priser på e-cigaretter, e-væsker og udstyr, og giver os altid tid til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Vi har høje krav til de producenter, der står bag produkterne. Vi har især et tæt samarbejde med producenten Hangsen, der blandt andet giver os indblik i produktionsprocessen. Det sikrer, at de mange produkter vi forhandler, lever op til vores strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi går altså ikke ned på kvalitet – så selvom prisen er i bund, er kvaliteten i top.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Du er sikret en god og tryg handel, når du handler hos os. GEjSER har Danmarks laveste priser, og skulle du finde varen billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi naturligvis.

Hos os i GEjSER Århus kan du blive en del af vores kundeklub og spare endnu flere penge. Medlemsskabet i kundeklubben giver dig nemlig mulighed for at optjene 5% af dine køb på dit kundekort, som du så frit kan benytte i vores mange butikker rundt omkring i landet. Kundeklubben er kun aktiv i fysiske butikker og ikke online, og rabat optjenes ikke på i forvejen nedsatte varer.

Desuden tilbyder vi to års reklamationsret og tre måneders garanti på alt hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du selvfølgelig altid er i trygge hænder, når du handler hos os.

Så kig ind hos GEjSER Århus. Vi glæder os til at tage imod dig i butikken!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Aarhus C

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

e cigaret butik i aarhus c

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord