GEjSER Århus N

E-cigaret butik i Storcenter Nord

Hos GEjSER i Storcenter Nord, vil man altid blive mødt af venlige og informative medarbejdere, som kan vejlede til det helt rigtige valg for netop dig. Om det er en ny e-cigaret eller e-juice, står vi klar til at guide dig. Vores fokus er på kvalitet, ordentlige produkter, bredt udvalg og høj servicegrad. Her kan du altid forvente et ærligt svar og en personlig vejledning.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Hos GEjSER sørger vi naturligvis for altid at have de nyeste og bedste produkter, og vores medarbejdere sætter en dyd i at holde sig opdaterede på hvad der rører sig på markedet. Én ting vi alle har til fælles nemlig, at vi brænder for vores fag og vores produkter.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Det er nemt at komme til GEjSER Aarhus N, hvad enten man benytter sig af bil, cykel eller offentlig transport. Storcenter Nord har altid 1000 gratis P-pladser, bussen holder lige uden for døren, og Letbanen kører meget tæt på. Hvis man gerne vil have lidt frisk luft, er turen igennem det charmerende Trøjborg det hele værd og der mulighed for at stille cyklen ved hovedindgangen, når du når frem.

Besøg GEjSER Århus N

Kigger du forbi GEjSER i Aarhus N, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver. Kom forbi GEjSER Aarhus N, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

  • Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

Bedøm butikken