GEjSER Aarhus N

E-cigaret butik i Storcenter nord (Aarhus N)

GEjSER (SMOKE-IT) Århus N ligger placeret i det indbydende Storcenter Nord, der rummer ikke mindre end 65 forskellige butikker og har 1000 gratis P-pladser, kun et stenkast fra det populære og trendy Trøjborg.

Hos GEjSER i Storcenter Nord, vil man altid blive mødt af venlige og informative medarbejdere, som kan vejlede til det helt rigtige valg for netop dig. Om det er en ny e-cigaret eller e-juice, står vi klar til at guide dig. Vores fokus er på kvalitet, ordentlige produkter, bredt udvalg og høj servicegrad. Her kan du altid forvente et ærligt svar og en personlig vejledning.

Det er nemt at komme til GEjSER Aarhus N, hvad enten man benytter sig af bil, cykel eller offentlig transport. Storcenter Nord har altid 1000 gratis P-pladser, bussen holder lige uden for døren, og Letbanen kører meget tæt på. Hvis man gerne vil have lidt frisk luft, er turen igennem det charmerende Trøjborg det hele værd og der mulighed for at stille cyklen ved hovedindgangen, når du når frem.

I Storcenter Nord finder du hyggelige caféer og spisesteder, gode dagligvarebutikker, et bredt udvalg af specialbutikker og stort legeområde for børnene. Her er det oplagt at tage hele familien med og få mange hyggelige timer.

Vi sørger naturligvis for altid at have de nyeste og bedste produkter hos GEjSER og vores medarbejdere sætter en dyd i at holde sig opdaterede. Én ting vi alle har til fælles nemlig, at vi brænder for vores fag og vores produkter.

Tryg og sikker handel hos GEjSER tidl. SMOKE-IT

Kigger du forbi GEjSER i Aarhus N, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi GEjSER Aarhus N, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Kom ind og se butikken, få opdateret din e-cigaret eller kom forbi til en hyggesnak. Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen,
Teamet i GEjSER Aarhus N

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

E cigaret butik storcenter nord

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord