GEjSER Bruuns Galleri

E-cigaret butik i Bruuns Galleri

I shoppingcentret Bruuns Galleri finder du én af vores butikker. Dette er én af vores mindste butikker, men det stopper os ikke fra at have fuld sortiment! Vi fører derfor alle de produkter du kan finde i vores andre butikker, eller på vores hjemmeside, i denne butik.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Vi er ved GEjSER kendt for et stort og bredt udvalg af alt fra udstyr til e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER Bruuns Galleri. Her finder du, som i alle vores andre butikker, udstyr og væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

I Bruuns Galleri finder du også et stort parkeringshus med mere end 700 P-pladser. Her er betalings P-pladser, som ligger perfekt i forhold til hele Århus, men også med mulighed for at gå ind i Bruuns Galleri i tørvejr, og du behøver derfor slet ikke at tænke på at skulle ud i det eventuelle kolde og våde vejr. Bruuns Galleri er direkte forbundet med Aarhus Hovedbanegård. Så hvis du kommer forbi med tog, kan du hurtigt lige smutte et smut indenom vores butik og finde alt dét, du skal bruge til din e-cigaret. Derudover er det også muligt at dampe i vores butik. Så hvis det bare lige er for at få stillet trangen, kan du også smutte forbi og måske få en snak med en af vores medarbejdere. Du finder GEjSER Tidl. SMOKE-IT lige overfor Kvickly og ved siden af Pilgrim, så vi er forholdsvis nemme at finde, da det også er tæt på ind-/udgangen.

Besøg GEjSER Bruuns Galleri

Kig forbi butikken i Bruuns Galleri, og få råd og vejledning til din e-cigaret eller e-væske. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

  • M. P. Bruuns Gade 25, 8000 Aarhus
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 18:00
Søndag:  10:00 - 18:00

Bedøm butikken