GEjSER Bruuns galleri

E-cigaret butik i bruuns galleri

I shoppingcentret Bruuns Galleri finder du én af vores butikker. Dette er én af vores mindste butikker, men det stopper os ikke fra at have fuld sortiment! Vi fører derfor alle de produkter du kan finde i vores andre butikker, eller på vores hjemmeside, i denne butik.

I Bruuns Galleri finder du også et stort parkeringshus med mere end 700 P-pladser. Her er betalings P-pladser, som ligger perfekt i forhold til hele Århus, men også med mulighed for at gå ind i Bruuns Galleri i tørvejr, og du behøver derfor slet ikke at tænke på at skulle ud i det eventuelle kolde og våde vejr.

Bruuns Galleri er direkte forbundet med Aarhus Hovedbanegård. Så hvis du kommer forbi med tog, kan du hurtigt lige smutte et smut indenom vores butik og finde alt dét, du skal bruge til din e-cigaret. Derudover er det også muligt at dampe i vores butik. Så hvis det bare lige er for at få stillet trangen, kan du også smutte forbi og måske få en snak med en af vores medarbejdere.

Du finder GEjSER Tidl. SMOKE-IT lige overfor Kvickly og ved siden af Pilgrim, så vi er forholdsvis nemme at finde, da det også er tæt på ind-/udgangen.

Hos GEjSER går vi rigtig meget op i kundeservice, og vi har derfor et utroligt kompetent team af medarbejdere i vores butik i Bruuns Galleri. Her møder du altid smilende og venligt personale, der ved alt om e-cigaretter og kan guide dig til lige dét, du måtte have brug for.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER Bruuns Galleri finder du udstyr og væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Hos GEjSER vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i GEjSER kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos GEjSER

Kigger du forbi GEjSER i Bruuns Galleri, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

GEjSER (SMOKE-IT) overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom endelig en tur forbi butikken og få en lille hyggesnak samt se vores sortiment.

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Bruuns Galleri

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 18:00
Søndag:  10:00 - 18:00

e cigaret butik bruuns galleri

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord