GEjSER Frederikshavn

E-cigaret butik i Frederikshavn

Velkommen til GEjSER i Nyborg! En hyggelig lille butik, tæt ved Nyborg havneområde. GEjSER i Nyborg er helt sikkert et besøg værd, og vores kyndige personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have om e-cigaretter, og altid give dig den service du som kunde fortjener.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Vi er ved GEjSER kendt for et stort og bredt udvalg af alt fra udstyr til e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i GEjSER Nyborg.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Med flere parkeringsmuligheder inden for få meter af butikken, er det altid nemt at komme lige til døren.

Besøg GEjSER Nyborg

Kig forbi butikken i Nyborg, og få råd og vejledning til din e-cigaret eller e-væske. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

  • Kallsvej 2A, 9900 Frederikshavn
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 17:30
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

Bedøm butikken